describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Welke voordelen hebben hardhouten vlonderplanken van Heveatech?

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte planken voor uw nieuwe terras, zijn hardhouten vlonderplanken van Heveatech wat u misschien wel zoekt. Om te beginnen, ziet deze houtsoort er met zijn natuurlijke houtnerven prachtig uit en geeft een warme uitstraling. Ook zijn hardhouten vlonderplanken van Heveatech erg gunstig in gebruik. Doordat ze een uniform vochtgehalte hebben zijn de planken direct te verwerken. Tevens hoeft u geen rekening houden met de seizoenen wanneer u gebruik maakt van Heveatech hout. Deze houtsoort zet namelijk niet uit en trekt niet krom. Ten slotte zijn hardhouten vlonderplanken van Heveatech extreem onslijtbaar, waardoor u nog lange tijd kunt genieten van uw aan te leggen terras of vlonder. De exclusieve Nederlandse leverancier voor hardhouten vlonderplanken van Heveatech is Houthandel Van Wanrooij B.V. in Schijndel.

Hardhouten vlonderplanken van Heveatech zijn beschikbaar in allerlei lengtes en breedtes

Hardhouten vlonderplanken zijn prachtig en ontzettend mooi wanneer u een terras wilt aanleggen in uw tuin. Helaas daalt de voorraad van hardhout wereldwijd snel. Dit heeft als gevolg dat hardhouten vlonderplanken steeds vaker in kleinere, onzekere maten en dimensies worden geleverd. Door echter te kiezen voor Heveatech vlonderplanken, een duurzame hardhout soort, heeft u geen last van de kleinere formaten. Deze kunnen namelijk worden geleverd in diverse maten waarbij u er zelfs voor kunt kiezen de platen extra breed te laten leveren. Dit is een groot voordeel wanneer u een terras wilt laten plaatsen. Momenteel is er in Nederland slechts één leverancier waar u terecht kunt voor hardhouten vlonderplanken gemaakt van Heveatech: Houthandel Van Wanrooij B.V., te vinden in Schijndel. 

Traditionele hardhouten vlonderplanken: negatieve gevolgen op het milieu

U wilt een prachtig nieuw terras bouwen. Het eerste wat in uw opkomt zijn hardhouten vlonderplanken. Deze zijn namelijk slijtvast en kunnen daardoor erg lang mee. Toch zit er ook een groot nadeel aan traditionele hardhouten vlonderplanken: ze zijn zeer belastend voor het milieu. Hardhout groeit namelijk erg langzaam. Doordat hardhout zo populair is, krimpt de wereldwijde voorraad aan hardhout enorm. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer waardevolle stukken regenwoud worden gekapt om te gebruiken als hardhout. Als gevolg vermindert de biodiversiteit op aarde enorm en lijdt het milieu hier zwaar onder. Gelukkig kunt u ook kiezen voor Heveatech vlonderplanken van Houthandel van Wanrooij B.V. Deze hardhoutsoort is minstens even sterk en slijtvast als andere soorten hardhout, maar een stuk minder belastend voor het milieu.

Meer info : klik hier
>