describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Bij Van Vliet Agri en Verhuur kunt u vouwwagen, camper én caravan stallen

by on mei 1st, 2017 at 8:30 am || Posted in: Vakantie

Wist u dat u bij Van Vliet Agri en Verhuur terechtkunt voor het stallen van zowel een camper als een vouwwagen en caravan? Heel handig natuurlijk.  U heeft niet het gehele jaar uw camper, caravan of vouwwagen nodig. Als u niet op vakantie gaat, wilt u deze natuurlijk ergens kunnen stallen. Dat kan bij Van Vliet Agri en Verhuur. Onze stalling in de omgeving van Rotterdam en Krimpen aan den IJssel is geschikt voor campers, caravans en vouwwagens. Als u deze niet meer nodig heeft, kunt u voor bepaalde tijd uw camper, caravan of vouwwagen bij ons stallen. Het is wel verstandig om altijd vooraf een plekje te reserveren in onze caravanstalling. Zo bent u er zeker van dat u uw caravan, camper of vouwwagen bij ons kwijt kunt. Wij hebben al decennia ervaring en vele caravans gestald. U bent dus altijd verzekerd van voldoende kwaliteit.

Veilig uw caravan, camper en vouwwagen stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur

U heeft nu uw caravanstalling in de buurt van Rotterdam gevonden. Reserveer vandaag nog een plekje! U heeft wellicht weleens gehoord dat caravans, campers of vouwwagens worden gestolen. Als u deze in de winter voor uw huis stalt en langere tijd niet gebruikt, wordt het aantrekkelijk voor dieven om deze te stelen. Om te voorkomen dat dit gebeurt, kunt u ook kiezen voor een veilige caravanstalling zoals bijvoorbeeld Van Vliet Agri en Verhuur. Er kan niets meer gebeuren met uw caravan, camper of vouwwagen nadat u deze in deze caravanstalling heeft geplaatst. Van Vliet en Agri en Verhuur zorgt ervoor dat alle caravans in de veilige binnenstalling staan. En in de zomer kunt u uw caravan weer komen ophalen.

Verharde caravanstelling voor uw caravan, camper en vouwwagen

Dankzij een caravanstalling staat uw caravan niet bij u thuis in de weg. Niet iedereen beschikt immers over een garage. Als de zomer afgelopen is, zult u uw caravan, camper of vouwwagen ergens moeten stallen. Misschien heeft u geluk en kunt u deze in uw garage plaatsen. Niet iedereen heeft echter die luxe. In dat geval kunt u hem voor de deur plaatsen. De caravan zal dan echter door slecht weer en andere omstandigheden wel vies kunnen worden. Om dat te voorkomen kunt u ook kiezen voor de caravanstalling van Van Vlier Agri en Verhuur. Het terrein is geheel verhard, dus de caravan komt niet op een modderig grasveld te staan. Daarnaast is het overdekt, dus de caravan staat ook droog. Uw caravan kan zolang als u wilt worden gestald in de caravanstalling van Van Vliet Agri en Verhuur.

Meer info : klik hier
>