Linkzoeker
Vakantie

Tv kijken, het kan met een satellietontvanger.

Het is zomervakantie en je gaat lekker voor 20 dagen naar de camping in Italië. Even weg van alle zorgen in Nederland en volledig de rust opzoeken.  Zon, een meer en genieten van alle activiteiten die de gehele dag beschikbaar zijn. Als ouder zijnde is het ook genieten als je ’s avonds rustig bij de tent kunt zitten als de kinderen op bed liggen. Je wilt wel op de hoogte blijven van wat er in Nederland gebeurt, dus besluit je om op de camping tv te kijken. Met het gebruik van een satellietschotel kun je gebruik maken van internet via de satelliet, je favoriete zenders uit Nederland kijken en zelfs de radiostations uit Nederland beluisteren.

Het is begrijpelijk dat een satellietontvanger ruimte inneemt op de plaats waar je staat of op/aan de carvan of camper. Daarom zijn er ook satelliet ontvangers in de vorm van een dvd-speler. De gigablue is een HD TV-ontvanger die weinig ruimte inneemt, omdat alle aansluitingen erin zijn verwerkt, van extra tuners tot aan netwerk/wifi aansluitingen. Met zo’n Wifi USB-dongle kan er rechtstreeks verbinding worden gemaakt met het internet en (bijna) alle IPTV service providers. Dit voorkomt dat je geen netwerkverbinding hebt of slecht satellietontvangst als je in een bebost gebied op vakantie bent.

In de huidige tijd kijken ongeveer 800.000 Nederlandse huishoudens via de satelliet naar televisie. Er wordt verwacht dat het aantal Nederlandse huishoudens dat televisie kijkt via de satelliet de komende 4 tot 5 jaar met 200.000 toeneemt tot ongeveer 1 miljoen.

De belangrijke redenen waarom mensen kiezen voor satelliet televisie zijn: 

  • Hoge technische kwaliteit
  • Grote keuzemogelijkheden
  • Lage abonnementskosten
  • Groot assortiment tv-kanalen.

Je hoeft als je op vakantie gaat dus niet meer bang te zijn dat je geen televisie kunt kijken. Door de huidige satellietontvanger blijf je altijd op de hoogte van het nieuws uit je thuisland, of kun je gewoon even bijkomen door te kijken naar je favoriete film of serie.

Meer info : klik hier