Linkzoeker
Vakantie

Zorgeloos op vakantie met een visum Turkije

Er zijn diverse landen in de wereld waar je als Nederlander of Belg niet zo maar binnenkomt. Dat kan diverse redenen hebben:

  • slechte band met het desbetreffende land waardoor voornamelijk politieke en economische zaken niet uit de verf komen. het kost je dan vaak wel wat geld om er te komen
  • vanwege de binnenlandse situaties zoals politieke onrust, burgeroorlogen et cetera
  • of omdat er door gezondheidsredenen een gevaar is zodat je inentingen nodig zult hebben

Soms heb je dus een of meerdere spuitjes nodig, soms de juiste papieren. Voor Turkije heeft men een visum nodig. Met dit papiertje mag je gaan en staan in dit prachtige land dat zowel aansluiting heeft bij Europa als bij Azië. Dat is tevens een van de redenen dat je er met een paspoort niet inkomt. Er is dus een visum Turkije nodig en daarom zullen we in deze tekst specifiek naar “visum Turkije” refereren om verwarring te voorkomen. Zo weet je waar je aan toe bent en kan je op zoek gaan naar iets of iemand die een visum Turkije voor je kan regelen. In principe is dit uitermate simpel wanneer je eenmaal op deze website terecht bent gekomen want wij maken het visum Turkije zo snel mogelijk in orde. En met snel bedoelen we ook echt snel; je kunt het visum Turkije namelijk binnen 24 uur thuis verwachten in de vorm van een email met daarbij een bijlage dat het visum Turkije bevat. Je kunt de bijlage openen met behulp van Adobe want we sturen het op als pdf-bestand. Maar als je het liever op een andere manier wilt krijgen dan kan dat ook prima. Het is zaak om een printer te hebben en dan kan je het zelf direct uitprinten. Met de post laten bezorgen kan nog wel maar die optie zal in de toekomst verdwijnen. Alles digitaliseert immers, zo ook het visum Turkije. Vanaf 1 november 2014 kan je het visum Turkije zelfs niet eens meer met de post thuis ontvangen.

Regel een visum Turkije

Een visum Turkije aanvragen met behulp van deze website is erg eenvoudig. We zullen je aan de hand van de volgende stappen uitleggen hoe eenvoudig dit nu eigenlijk is. Vergeet overigens niet om voor alle familieleden of zakenlieden of wie dan ook naar dit land afreizen, een visum Turkije aan te vragen want je wilt niet met lege handen komen te staan wanneer je bij de douane aankomt op het vliegveld of aan de grens. Dat zo uitermate pijnlijk zijn en dient dan ook altijd voorkomen te worden. Afijn, het invullen van het aanvraagformulier is het belangrijkste en eerste dat je moet doen om aan een visum Turkije te komen. Wij hebben onze uiterste best gedaan om dit online formulier zo duidelijk mogelijk vorm te geven zodat iedereen dit met twee vingers in de neus nog zou moeten kunnen invullen. Het handige aan dit formulier is dat je direct voor meerdere mensen het visum Turkije kunt gaan aanvragen. Zo sla je diverse vliegen in een klap. Je begint aldus met de hoeveelheid aanvragen die je eigenlijk in wilt dienen. Vervolgens vul je de naam of namen van de personen in net als andere persoonlijke gegevens zoals geboortedata, geboorteplaats, de voornamen van je ouders, je adres, je telefoonnummer en mailadres en uit welk land je afkomstig bent. Zoals we al eerder zeiden heb je in ieder geval een visum Turkije nodig wanneer je van Nederlandse of Belgische komaf bent. Vul vervolgens de gegevens van je paspoort in of van je identiteitskaart. Je mag namelijk wel met een ID naar Turkije reizen. Vul het nummer van dit document in net als de houdbaarheidsdatum of beter gezegd: de geldigheidsdata. Dat is alles, dan heb je het hele formulier ingevuld en kan je op verzenden klikken.

Heb je nog vragen?

Dan kan je ze nu stellen aan onze klantenservice. Je hebt in ieder geval stap een al gehad: het invullen van het formulier aan de hand van je paspoort of identiteitskaart. Vervolgens is het de bedoeling dat je de kosten van een visum Turkije overmaakt met behulp van een online betaalservice. Wij zijn aangesloten bij diverse banken en services dus het zal je ongetwijfeld geen enkele moeite kosten om het verschuldigde bedrag dat overigens slechts 24,95 is, over te maken. Je kunt dit doen met behulp van het welbekende PayPal of via iDeal. Betalen met behulp van je creditcard valt ook zeker onder de opties. Een simpele betaling doen via bankoverschrijving behoort ook zeker tot de mogelijkheden als je geen account hebt bij bovenstaande betaalservices. Kortom: online betalen is een eitje en dan heb je stap twee voor het aanvragen van het visum Turkije ook achter de rug. Nu is het nog zaak om het visum Turkije in huis te krijgen en zoals we al eerder zeiden kan je aangeven of je het per briefpost wilt ontvangen of in de mail. Nadat dit allemaal voor elkaar is kan jij rustig afreizen naar dit mooie land en gaan genieten van de diverse culturen die aldaar aanwezig zijn. Je zult ogen te kort komen want het is een land dat rijk is aan cultuur. Maar ook voor diegenen die liever op het strand liggen is dit een geweldige plek. Maak eens een tripje naar een van de eilanden voor de kust of bezoek de oude marmermijnen. Er zijn diverse opties mogelijk dankzij het visum Turkije.

Meer info : klik hier