describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Bekijk een dakraam of dakkapel die u wilt kopen in de showroom!

by on januari 23rd, 2018 at 7:55 am || Posted in: Verbouwen

Wanneer u een dakkapel of dakraam gaat kopen, is het verstandig om verschillende showrooms te verzoeken. Natuurlijk zijn webshops overzichtelijk en hebben ze mooie foto’s van hun producten, maar er zitten ook een flink aantal nadelen aan. Hoe mooi een foto ook is, het levert altijd een vertekend beeld op van het product. Kom daarom eens langs bij een dealer van BASkapel om de collectie van dichtbij te bekijken. U kunt dan meteen om advies vragen aan een van de medewerkers. Tip: neem foto’s mee van de buitenkant van uw woning, zodat een adviseur aan u kan laten zien welke dakkapellen geschikt zijn voor uw woning.

Dakkapel kopen? Kies er een die meteen goed geïsoleerd is!

Een reden om een dakkapel te kopen kan zijn dat u meer ruimte en licht wilt creëren. Dat is een uitstekend reden. Maar hoe zoekt u nu een dakkapel van hoge kwaliteit uit? Het is nou niet iets dat op uw wekelijkse boodschappenlijstje verschijnt. Het belangrijkste van een dakkapel is dat deze goed geïsoleerd is. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer de energierekening omhoogvliegt, omdat alle warmte er via slecht afgedekte kieren in uw dakraam vandoor gaat. Kies daarom voor een dakkapel van BASkapel. Deze zijn namelijk standaard uitgerust met VELUX HR++ glas en worden professioneel gemonteerd. Dat is én extra ruimte én een lekker warm huis! Kom snel kijken bij een dealer bij u in de buurt.

Een dakkapel kopen zonder dat u daar een vergunning voor nodig heeft

Heeft u gezinsuitbreiding op komst? Of wordt uw huis te krap doordat uw kinderen groter worden en meer ruimte nodig hebben? Dan is een dakkapel of dakraam kopen een goede oplossing. Door het kopen van dakraam of dakkapel tovert u uw zolder namelijk eenvoudig om tot een extra slaapkamer. Dan kunt u door een dakraam te kopen uw zolder omtoveren tot een extra slaapkamer. Dat is een stuk goedkoper dan een nieuw huis zoeken, nietwaar? Waar u terecht kunt voor een goede dakkapel? BASkapel heeft verschillende dealers door heel Nederland waar u alle opties van dichtbij in de showroom kunt bekijken. Kunt u meteen aan het deskundige personeel om advies vragen en heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen van het dakraam.

Meer info : klik hier
>