describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Beton ciré kopen met de juiste kleur en passend bij uw interieur

by on april 4th, 2018 at 8:27 am || Posted in: Verbouwen

Als u erover nadenkt om beton ciré te kopen, wilt u natuurlijk zelf de kleur kiezen. Kijk dan eens in de webshop van Stuc en Stone. Zij beschikken over een uitgebreid assortiment kleuren. Kies de kleur die het beste past bij de rest van uw interieur en de vloer. Sterker nog, kies desgewenst voor een andere kleur en laat de vloer ook bekleden met beton ciré! Een glad resultaat wordt gegarandeerd door de ervaren medewerkers bij deze Brabantse expert op het gebied van vloer- en wandbekleding. Of kom eerst gezellig even langs in de showroom om de mogelijkheden van dichtbij te bekijken. Stuc en Stone, gewoon keigoed!

Unieke producten zoals beton ciré binnen budget kopen bij de specialist in Brabant

Uw muren of vloeren afwerken met beton ciré geeft uw woning een unieke uitstraling. Het wordt al jaren gebruikt in het buitenland maar in Nederland is het ook gewoon te kopen. Als u een drukbezet leven heeft, bestelt u deze gewoon vanuit huis. Op de website van Stuc en Stone vindt u alle opties en kleurcombinaties in de overzichtelijke webshop terug. Blijft dus gewoon lekker in de luie stoel zitten om u te oriënteren. En heeft u vragen over de materialen, dienstverlening, of de kosten? Neem dan even contact op. Er is voor ieder budget een oplossing bij Stuc en Stone. Wilt u eerst van dichtbij bekijken wat u nu eigenlijk koopt? Dan staan de deuren van de showroom in Schijndel voor u open!

Beton ciré kopen, en aan laten brengen door de specialist

Als u gekozen heeft voor beton ciré, bent u natuurlijk van plan om hier jarenlang van te genieten. Dit betekent dat het goed moet worden aangebracht. Het is handig als u voor het kopen en het aanbrengen van beton ciré hetzelfde bedrijf inschakelt. En daarvoor komt u gezellig naar de ruim opgezette showroom van Stuc en Stone in Schijndel! Een ervaren adviseur helpt u bij het maken van een keuze die perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Daarna maakt u een afspraak en komen de vakmensen op de afgesproken tijd bij u thuis om de beton ciré aan te brengen. Nadat de laag is aangebracht hoeft u deze alleen nog even te schuren en klaar is Kees!

>