describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Los waterschade op door een bouwdroger te huren

by on januari 19th, 2018 at 7:36 am || Posted in: Verbouwen

Heeft u op het moment last van waterschade door een overstroming, een storm of bijvoorbeeld een leiding die is geknapt? U kunt gebouwen drogen met een bouwdroger van BSTEEN. Wat uw specifieke situatie ook is, het is belangrijk om snel te handelen door een bouwdroger te huren. Door snel te beginnen met drogen beperkt u de waterschade namelijk tot een minimum. Met een bouwdroger verdwijnt het vocht als sneeuw voor de zon en heeft u de waterschade in een mum van tijd opgelost. Wacht dus niet langer met het huren van een bouwdroger! In het ruime assortiment van een specialist zoals BSTEEN vindt u altijd wel een geschikte bouwdroger die u kunt huren staat.

Bouwdroger van hoge kwaliteit tegen een lage prijs huren bij de specialist

Wanneer u last heeft van waterschade heeft u veel aan uw hoofd, dat is begrijpelijk. Daarom schakelt u BSTEEN in om een bouwdroger te huren. Er zijn heel wat zaken die u moet regelen en vaak heeft u te maken met hoge kosten. Het is in zo’n situatie een hele geruststelling dat er aan het huren van een bouwdroger geen hoge kosten verbonden zijn. Mits u deze huurt bij een specialist als BSTEEN natuurlijk. Niet alleen verhuren ze hun bouwdrogers tegen vlijmscherpe prijzen, ook is elke bouwdroger die u bij dit bedrijf kunt huren van de allerbeste kwaliteit. Dit maakt BSTEEN tot uw ideale partner bij uw bouwproject of waterschade.

Naast een bouwdroger kunt u ook allerlei hulpmiddelen huren bij de specialist

Wist u dat u ervoor kunt zorgen dat een ruimte volledig wordt gedroogd wanneer u een bouwdroger gaat huren? Men kiest er vaak voor om een bouwdroger te huren bij bijvoorbeeld waterschade, maar ook om een bouwproject te versnellen. De snelheid waarmee u door gebruik van een bouwdroger kunt ontvochtigen is afhankelijk van de temperatuur en de luchtcirculatie van een ruimte. Doorgaans duurt het drogen van poleisterwerk zo’n 2 tot 3 weken. Om chape van 6cm dik te drogen bent u gemiddeld 8 weken bezig. Duurt dit u allemaal te lang? Een specialist genaamd BSTEEN biedt u de oplossing. Zij bieden namelijk niet alleen een bouwdroger aan om te huren, maar ook allerlei andere apparaten om het droogproces te versnellen. Zo kunt u de droogtijd tot wel 30% versnellen door als toevoeging op uw bouwdroger een ventilator of verwarmingsunit te huren.

Meer info : klik hier
>