describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

PVC vloeren van de specialist in Heerenveen zijn prima zelf te leggen

by on februari 20th, 2018 at 7:54 am || Posted in: Verbouwen

Het is handig om voor het kopen van PVC vloeren naar een speciaalzaak in Friesland te gaan. Een van die voordelen, is dat u deze vloeren na het kopen eenvoudig zelf in uw woning kunt plaatsen. Mits u ervan houdt om in uw huis te klussen natuurlijk.Maar hoe begint u? Nou, na het vegen en het stofzuigen van de vloer gaat u écht aan de slag. U egaliseert de vloer en brengt de lijm aan waarna u de PVC vloeren aanlegt. Ligt de vloer? Dan walst u over de vloer, zodat het lijm beter hecht. Ten slotte brengt u een beschermende waslaag op de vloer waardoor uw vloer langer mooi blijft. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de PVC vloeren te laten leggen door de professionals van Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen (Friesland).

PVC vloeren van specialist nabij Heerenveen zijn onderhoudsarm

Hulp bij het leggen van PVC vloeren door Braad Stoffering/Zonwering is mogelijk op verschillende locaties. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand, school of overheidsinstelling, de specialist is u graag van dienst. Het is niet voor niets dan PVC vloeren zo populair zijn. Een groot voordeel van PVC vloeren is namelijk dat ze vrijwel onderhoudsarm zijn. Helemaal in vergelijking met bijvoorbeeld houten vloeren. Zo bent u niet dagelijks bezig met het schoonhouden van de vloeren en heeft u meer vrijetijd of is het inhuren van een schoonmaakster overbodig. Maar hoe onderhoudt u PVC vloeren dan? PVC vloeren van een specialist nabij Heerenveen (Friesland) zijn voorzien van een beschermende waslaag. Hierdoor is het in principe voldoende om de vloer regelmatig te dweilen en stofzuigen. Het is echter wel raadzaam om de beschermende waslaag eenmaal per jaar te vervangen.

PVC vloeren kopen in Friesland: voor welke kiest u?

Werkt u als directeur op een school? Dan wilt u natuurlijk dat uw school er netjes uitziet. Een grote bijdrage hieraan, is de vloer die er in het pand ligt. Grote kans dat PVC vloeren voor u de ideale oplossing zijn. U profiteert namelijk van diverse voordelen en zijn de vloeren nauwelijks van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden. Bij Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen (Friesland) vindt u een divers aanbod aan PVC vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een vloer met betonlook, prachtige visgraat PVC vloeren, een vloer met fraaie houtlook of tegelvloer. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan voorzien de specialisten nabij Heerenveen u graag van deskundig advies.

Meer info : klik hier
>