describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Uw specialist in opslag in de omgeving van Den Bosch

Niet alleen uw specialist op het gebied opslag, maar ook logistiek vindt u in Den Bosch. Bij Brouwers vertrouwt u op goede dienstverlening en wordt er met de grootste zorg omgegaan met uw producten. Bij dit bedrijf komen twee diensten, transport en logistiek, samen op twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. Met een modern warehouse en verschillende soorten stellingen staat het transportbedrijf uit Den Bosch garant voor de opslag van ongeveer 25.000 pallets. Weet u al welke goederen u wilt opslaan op een van de twee locaties? Met persoonlijke benadering en professionaliteit weet u zeker dat uw goederen op de juiste plek liggen.

Voor welke goederen zoekt u opslag in Den Bosch?

Bent u op zoek naar een locatie die betrouwbaar genoeg is om uw pallets of inboedel op te slaan? Zelfs uw voorraad slaat u op bij deze specialist. U kunt kiezen voor de opslagmogelijkheden van Brouwers in Den Bosch. Het bedrijf beschikt over twee locaties waar ruimte is voor zo’n 25.000 pallets. Daarnaast blijven zij alsmaar innoveren in nieuwe technologieën. Zo is het moderne warehouse uitgevoerd met verrijdbare stellingen, inrijdstellingen en conventionele stellingen. Bovendien denken de logistiekspecialisten met u mee om tot een passende oplossing te komen. Op die manier kunt u altijd rekenen op een veilige en zorgvuldige opslag van uw goederen in Den Bosch.

De totaalservice die u bij opslag en transport in Den Bosch mag verwachten

Bij transport en opslag dient u te kunnen vertrouwen op een totaalservice. Dit houdt in dat uw goederen veilig opgeslagen of getransporteerd worden. Bij Brouwers kunt u altijd rekenen op deze totaalservice. Wat dat wil zeggen? Zij houden het volledige logistieke proces in handen. Dit zorgt ervoor dat u altijd zeker bent van een vaste kwalitatieve dienstverlening. Hierbij spelen klantgerichtheid, professionaliteit en persoonlijke benadering een belangrijke rol. Zo bent u er altijd zeker van dat uw wensen en behoeften wat betreft opslag en transport in Den Bosch worden nageleefd. Op die manier kan Brouwers zich onderscheiden ten opzichte van andere transportbedrijven in de omgeving.

>