describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

TL armatuur of TL buizen kopen voor gebruik in de voedingsindustrie

by on december 22nd, 2016 at 8:12 am || Posted in: Winkelen

U staat er wellicht niet altijd bij stil, maar verlichting is zeer belangrijk in de voedingsindustrie. Veel lampenspecialisten ontwikkelen daarom ook lampen voor professioneel gebruik. De expert heeft namelijk een speciale selectie FOOD lampen die levensmiddelen als vleesproducten en gevogelte er smakelijker uit laten zien. Deze TL buizen zijn uitstekend geschikt voor in slagerijen, bakkers en supermarkten. Tevens zijn deze in verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt hierbij denken aan lengtes van 590, 895, 1200 en 1500 millimeter. De lampen hebben standaard een diameter van 26 millimeter. Natuurlijk wilt u als eigenaar van een horecazaak of voedingsmiddelenwinkel ook kunnen genieten van sfeerlicht. Daarvoor is een TL armatuur een zeer geschikte optie.

 

Contact opnemen met klantenservice bij vragen over TL armatuur en TL buizen bestellen

TL buizen of TL armatuur kopen bij de lampenspecialist is zeer eenvoudig. Zeker wanneer u ervoor kiest om dit online te doen. Een kind kan de was doen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u tegen iets aanloopt. Dan is het wel fijn om met uw specialist contact op te kunnen nemen. U kunt rekenen op een deskundige klantenservice, die ook nog eens telefonisch goed bereikbaar is. Natuurlijk is het ook mogelijk om even een mail te sturen. De medewerkers zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden, zodat u uw bestelling voort kunt zetten. Bij de klantenservice kunt u overigens ook terecht wanneer u vragen heeft over één van de lampen die u via de webshop kunt bestellen.

 

Verschillende soorten lampen online verkrijgbaar, waaronder TL buizen en TL armatuur

In een webshop koopt u eenvoudig verschillende lampen, zoals TL buizen of TL armatuur. U hoeft er de deur niet meer voor uit. Misschien klinkt dat nog een beetje vreemd, online lampen kopen, maar de lampenspecialist maakt het mogelijk. U kunt hier namelijk gloeilampen, TL buizen, spaarlampen, autolampen, halogeenlampen, led lampen, een TL armatuur en diverse toebehoren bestellen. U betaalt veilig online, bijvoorbeeld via iDEAL of Mastercard. Voor u het weet heeft u uw bestelling al in huis en kunt u uw lampen gaan indraaien. Vaak blijft het mogelijk om uw specialist te bezoeken voor het kopen van uw lampen. Informeer wel vooraf of de lampen die u nodig heeft voorradig zijn.

Meer info : klik hier
>