Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een luchtzuiverende kamerplant voor échte mannen

Link-zoeker

Luchtzuiverende kamerplanten zijn er natuurlijk voor iedereen, maar niet alle mannen houden van alle planten. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor vrouwen, maar we willen nu eens focussen op de mannen onder ons. Wil jij een luchtzuiverende kamerplant die goed past in jouw mannencave? Wij hebben leuke ideeën voor je!

Deze luchtzuiverende kamerplanten gaan je zeker blij maken!

Er zijn meerdere luchtzuiverende kamerplanten die échte mannen zeker aan zullen spreken. Neem voor een compleet overzicht gerust eens een kijkje in het assortiment van Green Bubble. Wij geven je graag alvast drie leuke ideeën om wat meer mannelijke sfeer in huis te brengen met een luchtzuiverende kamerplant.

1. Ficus Gin Seng Bonsai

Ben jij zo’n man die een ‘plantje’ toch net té vrouwelijk vindt in je echte mannencave? Dan kies je toch gewoon voor een binnen-boom? Het kan met de ficus Gin Seng Bonsai. Deze 70 centimeter hoge ‘boom’ behoort tot de meest populaire luchtzuiverende kamerplanten. Door het stoere uiterlijk is het zeker een goede optie voor de echte man, dus ook voor jou! Plaats de plant ergens waar zowel schaduw als zon komt en geef je boompje eens per week wat te drinken.

2. Sansevieria Fernwood

De Sansevieria Fernwood is een van de kamerplanten die weinig drinken nodig heeft. Ideaal als jij niet bent geboren met groene vingers. Door de stijlvolle look van deze luchtzuiverende kamerplant heb je altijd een mooie eyecatcher in huis. Met een hoogte van 40 centimeter en een behoefte aan zowel zon als schaduw past deze prachtige plant in de meest uiteenlopende mannenwoningen.

3. Beaucarnea

De Beaucarnea is een echte zonaanbidder uit Mexico. Deze behoort zeker tot de unieke luchtzuiverende kamerplanten. Dit wordt ook bewezen door het feit dat deze kamerplant ook wel bekend staat als de ‘olifantenpoot’. Met weinig verzorging blijft de Beaucarnea indruk voor je maken, en dat zie jij als echte man natuurlijk graag. De plant is ook nog eens huisdier-proof en met een hoogte van 80 centimeter supersterk!

https://www.green-bubble.com/nl/

Archief

>