describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een stoffeerderij die milieubewust te werk gaat

Bij de stoffeerderij in de buurt van Rotterdam en Zwolle wordt er bewust aan het milieu gedacht door natuurlijke en recyclede materialen te gebruiken bij het stofferen van zitmeubilair. Van originele bekleding worden mallen gemaakt waar vervolgens de nieuwe stoffering van wordt gesneden en uiteindelijk geconfectioneerd wordt, zodat het nieuwe zitmeubel een exact replica wordt van het origineel. De stoffeerderij werkt tevens met meubelstoffen van natuurlijke materialen, waaronder dierlijke materialen die bestaan uit eiwitvezels en plantaardige materialen. Denk hierbij aan wol, natuurzijde, mohair, cellulose vezels, linnen en katoen. Per project wordt op maat gemaakt advies gegeven welke meubelstoffen passend zijn bij uw situatie en wensen.

Maatwerk bij stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis

Bij welk bedrijf ziet u nog dat ze echt ambachtelijk te werk gaan en geen machines gebruiken voor massaproductie? Bij een stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis!  Hier staan vakmanschap en ambacht centraal. Bij deze stoffeerderij kunt u terecht voor zowel projectstoffering of gestoffeerde zitmeubelen. U als klant staat op de eerste plaats en er wordt samen met u overlegd wat de mogelijkheden zijn om een passend eindresultaat te leveren. Alle soorten meubels worden vakbekwaam gesorteerd en bent u verzekerd van hoge kwaliteit, omdat er enkel kwalitatieve stoffen worden gebruikt. Voor echt maatwerk bent u bij een stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis op het juiste adres.

Stoffeerderij voor herstoffering van zitmeubelen voor particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij de stoffeerderij Calypso in de omgeving van Zwolle. Of er nu één zitmeubel gestoffeerd moet worden of meerdere. Bij dit stoffeerbedrijf bent u altijd aan het juiste adres. Herstoffering van meubelen is vaak een uitstekende oplossing met een verrassend resultaat. Zo hoeft u geen geheel nieuw interieur aan te schaffen wat u een hoop geld zal besparen. Een stoffeerderij biedt u een veelzijdige collectie aan meubelstoffen en leer aan. Tevens kunt u op de website van deze stoffeerderij uw stofferingswensen visualiseren. Wanneer u wilt weten welke stofferingsmaterialen geschikt zijn voor uw zitmeubilair en passend zijn bij uw interieur en leefstijl kunt u vrijblijvend advies ontvangen van deskundige stoffeerders. Ook voor het herstofferen van boot-, caravan- en tuinkussens, autobekleding en matrassen zijn particulieren welkom bij een stoffeerderij.

Meer info : klik hier
>