describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een veilige douchedeur op maat bestellen, waarom wachten?

De badkamer is nagenoeg af, zelfs de douchecabine zit er al in. Nu nog een deur kopen. Waarom zou u niet kiezen voor een extra veilige douchedeur met gehard veiligheidsglas? Deze dikte zorgt ervoor dat de deur niet snel kapot zal gaan. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. De Voordelige Groep biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

Naast een douchedeur op maat ook glazen douchecabine op maat

Een glazen douchecabine zorgt voor een nog ruimtelijker gevoel in de badkamer. In plaats van in een klein hokje afgeschermd te staan, heeft u de ruimte, valt er zonlicht binnen, en krijgt uw badkamer een frisse en moderne uitstraling. Bij De Voordelige Groep heeft u keuze uit vijf opties wat betreft een douchecabine op maat. Naast douchecabines kunt u hier ook terecht voor allerlei andere glazenbewerkingen op maat. Het glas wat deze specialist gebruikt is van goede kwaliteit zodat het glas lang meegaat. Wanneer u uw douche renoveert wilt u er natuurlijk wel lang plezier van hebben. De douchedeur op maat bestelt u gemakkelijk online op de website van de specialist.

Opties voor de douchedeur op maat

Voor een douchedeur op maat zijn verschillende opties beschikbaar. Tenminste, wanneer u deze bestelt bij De Voordelige Groep. Heeft u afwijkende afmetingen, groter dan 900×2000 mm? Dan dient u over te stappen naar de alternatieve opties op aanvraag. U kunt kiezen voor een ander type scharnieren of knop. Kijk hiervoor in het brede assortiment op de website van De Voordelige Groep. Misschien wilt u een extra scharnier voor de douchedeur op maat? Of een vingergat in plaats van een knop. Het is allemaal mogelijk bij de specialist op het gebied van douchedeuren op maat. Vindt u normaal helder glas een beetje saai voor uw badkamer? Dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld gekleurd glas te nemen voor uw douchedeur of extra helder glas.

Meer info : klik hier
>