describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Exclusieve deals voor zowel laminaat als parket in de buurt van Den Bosch

Heeft u een karakteristiek en oud pand op de kop getikt? Die wordt mooi verfraait door een vloer met apart patroon. Helemaal verliefd op een hippe visgraatvloer? Naast laminaat is een parketvloer ook bij uitstek geschikt, wat u haalt bij Biggelaar Parket nabij Den Bosch met een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren. Heeft u een ingewikkeld patroon in gedachten? Dan staan onze leggers graag voor u klaar en leggen moeiteloos sfeervolle patronen in úw woning. Daarnaast is het ook mogelijk om uw vloer de gewenste uitstraling te geven door bewerkingen in eigen werkplaats. Hierbij kunt u denken aan het verouderen en verkleuren van planken, zoals koel gekalkt en diep gerookt.

Schade aan uw laminaat? Nabij Den Bosch wordt het voor u verholpen

Heeft u pech en is uw dak gaan lekker door een flinke regenbui? Of heeft u lekkages door uw cv-ketel? In beide gevallen kan er schade aan uw vloer zijn. Het laminaat gaat bol staan en dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Doordat Biggelaar Parket jarenlang uitstekende connecties heeft met verzekeringsmaatschappijen, kan ook uw schade op een snelle en professionele manier worden afgehandeld. Komt het team nabij Den Bosch tot de conclusie dat er nieuw laminaat moet worden gelegd? In dat geval laten ze u graag de mogelijkheden zien voor een vervangend alternatief, zodat uw vloer er weer prachtig bijligt.

Bekijk het laminaat in de showroom nabij Den Bosch

Een mooie vloer vormt een de basis van uw woning. U kunt er gewoonweg niet omheen! Weet u al voor wat voor soort vloer u gaat?U kunt pas écht een houtsoort beoordelen zodra u deze in het echt ziet. Daarom ziet het team van Biggelaar Parket u graag verschijnen in de showroom in Veghel, dichtbij Den Bosch. In de showroom kan het team u uitstekend begeleiden en presenteert graag het aanbod aan vloeren, zoals parketvloeren en pvc vloeren. Van vergrijsde kleuren tot aan laminaat in een bruine houtlook en van korte tot lange planken. Met het laminaat, gekocht in de showroom nabij Den Bosch, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Wat voor soort vloer siert binnenkort uw interieur?

 

>