describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Ga voor sjiek met een kroonluchter met kapjes

Weet u al wat uw smaak is als het aankomt op woondecoratie? Of het nou modern, klassiek of industrieel is: een kroonluchter is altijd een stijlvolle toevoeging. Waar houdt u van? Bent u meer van een klassiek interieur? Van een modern interieur? Of van een industrieel interieur? Dankzij de veelzijdigheid van een kroonluchter met kapjes past deze sfeervolle verlichting thuis in vrijwel ieder interieur. U kunt namelijk verschillende kanten op. Zo past een grijze of zwarte kroonluchter perfect binnen een modern en industrieel interieur. In een klassiek interieur past daarentegen een antieke, witkleurige of goudkleurige kroonluchter met kapjes en tierelantijntjes. U vindt in verschillende soorten en maten kroonluchters met kapjes en andere versieringen bij Amelia’s Hoeve. Heeft u al een idee hoe uw kroonluchter eruit moet komen te zien?

Ook meubels en verlichting op maat bij specialist in kroonluchter met kapjes

Naast kroonluchters met kapjes en andere versieringen bij Amelia’s Hoeve, kunt u hier ook uw hart ophalen als het gaat over ander maatwerk voor uw interieur. U kunt alles op maat laten maken: van een tv-kastje tot een compleet horeca interieur en van sfeerverlichting tot een vitrinekast in precies uw stijl. Hierbij geeft u simpelweg de gewenste maten door waarna er voor u een passende en vrijblijvende tekening wordt gerealiseerd en ontvangt u een prijsofferte. Zodra u akkoord bent, gaan de specialisten aan de slag. Kiest u voor een houten meubel? Dan kiest u uit de houtsoorten eiken, grenen en mahonie.

De rijke historie van een kroonluchter met kapjes Amelia’s Hoeve

Weet u de oorsprong van de kroonluchter? Deze geschiedenis is al jaren aan de gang. Van origine was een kroonluchter in de Middeleeuwen een hangend kruis waar men kaarsen op kon zetten. Dit was niet voor iedereen weggelegd, maar voor de elite. Vanaf de 18e eeuw maakte sierlijke bronzen en kristallen kroonluchters een enorme groei door en die waren eveneens bedoeld voor rijke kooplieden. Op de dag van vandaag is een kroonluchter, eventueel met kapjes, toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn er talloze variaties van kroonluchters: van modern design tot klassieke verlichting met tierelantijntjes. Hierdoor past de sfeervolle verlichting thuis in vrijwel ieder interieur. Voor welke kroonluchter met kapjes kiest u? U vindt kroonluchters met kapjes en andere versieringen bij Amelia’s Hoeve.

Meer info : klik hier
>