describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

U heeft uw houten vloer laten schuren, nu de rest nog

Een houten vloer is prachtig, maar ook een hoop werk. Met alleen schuren loopt u de race niet uit. De vloer moet daarna nog behandeld worden met een toplaag. Gelukkig kunt u dan een specialist inschakelen voor de renovatie van uw houten vloer. Door deze specialist kunt u bijvoorbeeld uw houten vloer laten schuren met de juiste apparatuur. Heeft u uw houten vloer laten schuren, dan is deze kaal en dient er een beschermlaag te worden aangebracht. De specialist kan dan bijvoorbeeld uw vloer lakken of polijsten. En wilt u uw vloer vervolgens goed onderhouden zodat hij lang netjes blijft? Een specialist als Alblas Vloeren kan uw vloer oliën.

Geef uw houten vloer een compleet nieuwe uitstraling en laat deze bijvoorbeeld schuren

U twijfelt nog, een nieuwe vloer kopen, of de bestaande houten vloer laten opknappen. Op basis waarvan maakt u die keuze? U kunt alvast uw vloer een compleet nieuwe uitstraling geven door deze helemaal op te laten knappen door een specialist. Alblas Vloeren kan diverse soorten vloeren prachtig renoveren. Denk er bijvoorbeeld over na uw houten vloer te laten schuren. De versleten toplaag wordt op die manier van de vloer verwijderd, waardoor oneffenheden en slijtages worden weggenomen. Na het schuren van de houten vloer kan de specialist uw vloer helemaal opknappen. Kies dan bijvoorbeeld voor een nieuwe toplaag te laten zetten met lak. Uw vloer is weer zo goed als nieuw!

Niet alleen houten vloer laten schuren, ook compleet nieuwe vloeren aanschaffen

Naast het opknappen van uw bestaande vloer, heeft u bij Alblas Vloeren de keuze uit nieuwe houten vloeren, parketvloeren en natuurstenen vloeren. Een nieuwe vloer geeft uw woning of kantoor altijd een compleet nieuwe uitstraling. Wilt u een houten vloer kopen? Laminaat aanschaffen? Of een pvc-vloer laten aanleggen? Geen probleem: de specialist heeft de vloer die helemaal bij uw wensen aansluit. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, want de vakmensen bereiden de ondervloer voor en ze leggen de nieuwe vloer op vakkundige wijze aan. Toch liever uw houten vloer laten schuren en deze verder laten opknappen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

>