Linkzoeker
Woningen

Een luxe verzorgingshuis en brasserie in Groningen

Bent u op zoek naar een verzorgingshuis in Groningen? Dan moet u zeker eens kijken bij De Leyhoeve! Dit verzorgingshuis heeft mooie appartementen die vlak bij de Euroborg liggen. Ouderen kunnen hier zelfstandig wonen, terwijl zij toch toegang hebben tot alle benodigde zorgfaciliteiten. Er zijn zeven verschillende soorten appartementen die verschillen qua grootte. U kiest zelf het type appartement dat u wilt. Alle appartementen hebben veel lichtinval en een eigen balkon. Ook is dit verzorgingshuis in Groningen goed bereikbaar, want het heeft een eigen parkeergarage en ligt vlak bij een bus- en treinstation. Zo zijn de bewoners, en hun bezoekers, van alle gemakken voorzien.

Ontdek het gemak van dit mooie verzorgingshuis

Verzorgingshuis De Leyhoeve is prachtig gelegen vlak bij de Euroborg in Groningen en heeft ook een eigen brasserie. Het complex bestaat uit 208 mooie en ruime appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen. Als bewoner kiest u zelf welk type appartement het best bij u past, waarna u het kunt aanpassen aan uw eigen wensen en voorkeuren. Luxe faciliteiten en de benodigde zorg is altijd voor u aanwezig. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kunt u volop genieten van uw welverdiende oude dag. Dat wilt u toch ook?

Kom smullen in de brasserie!

Verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen heeft dus ook een brasserie met een uitgebreide menukaart. Neem als lunch bijvoorbeeld een belegd broodje, tosti of een maaltijdsalade. Bij het avondeten kiest u uit diverse voorgerechten en hoofdgerechten met vlees of vis. Uiteraard sluit u af met een heerlijk dessert. Voor iedereen heeft deze brasserie in Groningen iets lekkers te bieden. Kom dus gerust langs met uw kinderen, kleinkinderen of andere familieleden, want zij zullen allemaal smullen van het lekkers dat ze hier voorgeschoteld krijgen. Ideaal voor het vieren van een verjaardag, bijzonder jubileum of andere feestelijke gelegenheid.