describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Investeer in uw woning met spouwmuurisolatie van de expert in Brabant

by on april 5th, 2018 at 10:37 am || Posted in: Woningen

Het hebben van een energiezuinige woning is voor veel mensen een droom. Men denkt dan ook dat dit vaak onmogelijk is. Echter, u kunt met kleine ingrepen al besparen in de energiekosten. Isolatietechniek Brabant is specialist op het gebied van bodem-, dak- en spouwmuurisolatie. Met deze isolatiewerkzaamheden houdt u de kou in de winter buiten en dringt de warmte in de zomer moeilijker binnen. Spouwmuurisolatie in Brabant is een investering die uw woning energiezuinig, comfortabel en zuinig maakt. Goed voor een lagere energierekening, maar ook voor uw gezondheid en het milieu. Is uw huis gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is deze investering waarschijnlijk ook mogelijk bij uw woning. Steeds vaker wordt EPS isolatie uitgevoerd. Dit is bijzonder milieuvriendelijk en dampdoorlatend.

Hoe gaat spouwmuurisolatie in Brabant in zijn werk?

Weet u hoe de experts van Isolatietechniek Brabant een spouwmuurisolatie aanpakken? Het begint allemaal bij een grondige inspectie van de spouwmuur. Er wordt voornamelijk gekeken naar vervuiling, zoals puin, spectie, genoeg ankers en breedte. Ook wordt het aantal vierkante meters bepaald. Hierna worden samen met u de mogelijkheden besproken en een offerte opgemaakt. Tot slot wordt er een afspraak gemaakt voor het uitvoeren van de isolatie. Dan het isoleren: er worden kleine gaatjes geboord in de kruising van de lint en stootvoegen, evenredig verdeeld over de gehele buitenmuur. Vervolgens worden deze gelijktijdig gevuld met de EPS HR++ parels en lijm, ook wel EPS isolatie genoemd. Zo ontstaat er een massieve isolatielaag in de spouwmuur. Natuurlijk wordt het ook netjes afgewerkt, waardoor er niets meer te zien is van de uitvoering. Nu kunt u beginnen met sparen!

De voor- en nadelen van spouwmuurisolatie in Brabant

Als u spouwmuurisolatie door Isolatietechniek Brabant laat uitvoeren, zijn alle nadelen verleden tijd. Denk bijvoorbeeld aan vochtproblemen of schimmelplekken. Isolatietechniek Brabant maakt uitsluitend gebruik van uitstekend HR++ Grafietparels voor spouwmuurisolatie wat vele voordelen met zich meebrengt. Deze parels zijn waterafstotend, brandwerend en 100% recyclebaar. Naast dat spouwmuurisolatie van Isolatietechniek Brabant het comfort van uw woning bevorderd zijn er nog veel meer voordelen. Het is snel en eenvoudig aan te brengen, binnen één dag wordt uw spouwmuur voorzien van goede isolatie. Het is een verbetering van uw energielabel, dit heeft een positief effect op de waarde van uw woning. En tot slot: u heeft de investering binnen ongeveer drie jaar terugverdiend!

>