describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Makelaar in Naarden en ’t Gooi: hulp bij kopen en verkopen

by on oktober 19th, 2016 at 8:54 am || Posted in: Woningen

Een makelaar in Naarden en ’t Gooi biedt hulp bij het kopen en verkopen van een woning. Dat is natuurlijk een goede ruggensteun. Om de woning die u wilt verkopen extra aantrekkelijk te maken voor de aankopende partij helpt een makelaar bijvoorbeeld in Bussum of Hilversum u met de juiste indeling van uw woning. Zo wordt alles conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten. In overleg met de verkopende partij wordt een aanbiedingstekst opgesteld. Deze informatie wordt verspreid over diverse huizensites en kan eventueel ook vorm krijgen tot een brochure welke aan de aankopende partij wordt overhandigd. Veel makelaars bieden ook de mogelijkheid om het huizenaanbod te verspreiden via social media kanalen voor een extra bereik. Bovendien wordt het woningaanbod doorgaans gepresenteerd in de etalage van de makelaar.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: uw huis verkoop klaar maken

Een mooi interieur en goede styling kan veel invloed hebben op de verkoop van uw huis. Daarom vraagt u daarvoor een deskundig advies. Een makelaar uit bijvoorbeeld Bussum, Hilversum, Naarden of ‘t Gooi kan helpen met de verkopen van uw huis. Zo geven wij u een reëel beeld van de mogelijke opbrengst. Daarnaast helpen wij u met het bepalen van de vraagprijs. Bovendien neemt een makelaar de stappen met u door die de verkoop van uw woning kunnen bevorderen. Het behoort allemaal tot het dienstenpakket van de makelaar.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: ook de mogelijkheid tot toetsen WOZ-waarden

Op vrijblijvende basis de WOZ-waarde van uw huis laten toetsen? Dat is natuurlijk mogelijk. Het dienstenpakket van een makelaar in Naarden, ‘t Gooi, Bussum of Hilversum is breed. Wanneer blijkt dat het maken van bezwaar tegen de huidige WOZ-waarde zinvol is gaat de makelaar aan de slag. Het bezwaar wordt in 95 procent van de gevallen geaccepteerd door de gemeente. Wilt u aangifte van successie doen? Dan kan het aanpassen van de WOZ-waarde zeker de moeite waard zijn. Zoals gezegd is het dienstenpakket van een makelaar doorgaans breed. Zo biedt een makelaar vaak ook een Expat Relocation Service.

Meer info : klik hier
>