describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Automatiseer uw administratie met het Transport Management Systeem

by on maart 7th, 2018 at 7:42 am || Posted in: Zakelijk

Wanneer u een logistiek bedrijf heeft, is het van belang dat u goede transport software heeft? Hiermee kunt u namelijk de administratie automatiseren. De software van Cargo Data Systems is erop gericht om verschillende partijen en afdelingen met elkaar te integreren zodat de communicatie en het proces soepeler verloopt. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

Transport software voor wegtransport

Wist u dat er transport software bestaat die zowel voor groupagevervoer als directe zendingen is geschikt? Deze software vereenvoudigt en automatiseert het transport proces. Dankzij de app heeft u inzicht in uw winst- en verliescijfers en kunt u direct digitale facturen versturen. Na het invoeren van de verzendgegevens worden de benodigde documenten, zoals CMR, manifest, dossierkaft, laad, labels en zendingscertificaat, automatisch ingevuld in het Transport Management Systeem. Of u nu wel of geen eigen vervoer heeft, de transport software biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Cargo Data Systems is een specialist op het gebied van diverse softwareoplossingen voor expeditie, logistiek en transport. Zij hebben al veel bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van het transport in de lucht-, zee-, weg- en railtransport. Op

Douaneloods: een transport software voor C-SUM en FemSum administraties

Bent u op zoek naar een systeem voor uw C-Sum of FemSum administratie? Kies dan voor Douaneloods. Deze transport software administreert zowel de binnenkomende als uitgaande goederenstromen. De transport software is goedgekeurd door de Nederlandse douane en grote transportbedrijven op Schiphol Airport maken hier gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig. Gaat u papierloos werken met de systemen van Cargo Data Systems?

Meer info : klik hier
>