Linkzoeker
Zakelijk

Kickstarter

De mogelijkheden die het internet ons biedt zijn oneindig. Zo is er een heel nieuw fenomeen ontstaan: crowdfunding. De website kickstarter.com is een website die hier op gebaseerd is. Op deze website kunnen projecten door derden gefinancierd worden. Er is door middel van deze website al meer dan een miljard euro opgehaald door de ruim vijf miljoen gebruikers van de website.  Een project dat nu heel erg groot is op kickstarter is Tiko. Dit project omhelst de productie en verkoop van een goedkope 3D printer. Voor slecht 179 Amerikaanse dollars kun je de Tiko alvast vooruit bestellen. Dit is een zeer mooie prijs en dat is zeker zo als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding.

De 3D printer Tiko heeft in tegenstelling tot andere 3D printers een compact design en dit komt voornamelijk vanwege het feit dat de rails van de 3D printer verwerkt zitten in een frame. Door de draadloze Wi-Fi verbinding kun je de Tiko met bijna ieder apparaat met internettoegang verbinden. Tevens is het bijvullen van de 3D printer erg makkelijk en eenvoudig dankzij het compartiment in de bovenkant.

De 3D printer op zichzelf is natuurlijk al een waanzinnige uitvinding en nu wordt de 3D printer ook nog is betaalbaar voor de meeste consumenten. In de printwereld zijn er sowieso veel nieuwe printers ontwikkeld in de loop der jaren. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Hot foil printer  en de code printer. De code printer wordt voornamelijk gebruikt voor het printen van barcodes op verschillende producten. Het mooiste van dit type printer is het feit dat het haast op iedere ondergrond werkt. Dit verklaart ook direct waarom dit soort printers zo gewild zijn door voornamelijk industriële ondernemingen. De komende jaren gaan de ontwikkelingen in de printwereld alleen nog maar verder en verder. De technologie staat namelijk nooit stil!

Meer info : klik hier