describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Niet langer een medewerker melkveehouderij gezocht dankzij een bureau

Het overkomt de besten: al langere tijd wordt er een medewerker voor in de melkveehouderij gezocht, maar nog altijd heeft er zich geen geschikte kandidaat voorgedaan. Erg vervelend! Zeker omdat het werk niet stil blijft staan. Op melkveehouderijen worden vaak al lange dagen gemaakt en daarnaast komt u ook nog eens handen te kort. Dan houdt u niet veel tijd over om ook nog eens op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. In dat geval kunt u gelukkig wel rekenen op de professionele dienstverlening van Sterwerk. Dit bureau heeft zich gespecialiseerd in het matchen van personeel en opdrachtgevers in de melkveehouderij sector en zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft!

Medewerker melkveehouderij gezocht voor bedrijven in Nederland en Duitsland

In diverse veehouderijen worden koeienmelkers en geitenmelkers gezocht. Lijkt het u wat om in een of meerdere van deze bedrijven aan de slag te gaan? Om mee te draaien in verschillende bedrijven en er zo achter te komen wat u het leukste vindt? Dan is het interessant om eens te kijken bij de vacatures op de website van Sterwerk. Hier worden regelmatig vacatures aangeboden in de melkveehouderij sector. Zo wordt er een medewerker melkveehouderij gezocht die aan de slag kan op verschillende melkveebedrijven in Nederland en/of Duitsland. Ziet u zichzelf in een dergelijke functie werken, en heeft u de ervaring waar om wordt gevraagd in de vacature? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek. Wie weet gaat u binnenkort aan de slag bij een van de klanten van Sterwerk!

Medewerker melkveehouderij gezocht op detacherings- of uitzendbasis

Heeft u ook al tijden een vacature openstaan waarin er gezocht wordt naar een medewerker voor in de melkveehouderij? Tijd om uw zoektocht te staken, u kunt deze medewerker namelijk inhuren via Sterwerk. Daarom kunt u bij Sterwerk kiezen voor een uitzend- of een detacheringscontract. Bij uitzenden kiest u voor een medewerker die u voor een bepaalde periode inhuurt. Dit type contract houdt veel opties voor flexibiliteit open. Wilt u voor langere tijd iemand inhuren? Kies dan voor een detacheringscontract. De medewerker komt dan bij Sterwerk op de payroll te staan, dus u hoeft zich ook niet bezig te houden met de administratieve afhandeling.

Meer info : klik hier
>