describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Ondersteuning bij het gebruik van VvE beheer software

Speciale VvE beheer software kan handig zijn bij het op orde houden van uw administratie. Informant biedt dan ook speciaal VvE beheer programma voor de VvE beheerder. En dat is niet het enige. Mochten er nog dingen onduidelijk zijn op het gebied van deze VvE beheer software, bieden zij ook support en ondersteuning. Komt u ergens niet uit, dan neemt u contact op met de specialisten van Informant. Op het gebied van VvE administratie, onroerend goed beheer zijn deze specialisten u graag van dienst. Dit kan telefonisch en zij geven snel antwoord op al uw vragen, zodat u direct door kunt met uw werkzaamheden. Het is ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u altijd met de juiste en nieuwste versie werkt.

VvE administratie: onder andere urenadministratie en projectadministratie

Eenvoudig in de cloud werken is steeds de oplossing voor het regelen van toegang tot bestanden. Met VvE beheer software is dat in de cloud werken mogelijk. Het VvE beheer programma van Informant bevat verschillende modules. Het grootste voordeel van dit programma, is dat u alles bij elkaar heeft. Van onroerend goed beheer tot VvE administratie. U kunt gebruik maken van het handige internet portaal en kunt kiezen voor verschillende modules, zoals financiële administratie en facturering. Met de module IDBC heeft u bijvoorbeeld via Excel toegang tot al uw vastgoedmanagement gegevens in de Informant Database. Ook de modules urenadministratie en projectadministratie kunnen toegevoegd worden. Zo heeft u alles bijeen, en dat is wel zo handig!

VvE beheer software die volledig is afgestemd op uw vakgebied

Wilt u uw administratieve VvE op orde houden met één gemakkelijk programma, bijvoorbeeld wanneer u de administratie van diverse verenigingen uitvoert? Als VvE beheerder is het dan wel zo prettig als u dit kunt beheren vanuit één VvE beheer programma dat volledig is afgestemd op uw vakgebied. Met de juiste VvE beheer software kunt u namelijk veel tijd besparen en heeft u geen last meer van gekunstelde oplossingen. Met het juiste onroerend goed beheer programma kunt u namelijk met hetzelfde aantal mensen veel meer werkzaamheden verrichten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit programma volledig te laten aansluiten op uw vakgebied. Zo heeft u uw VvE administratie altijd op orde.

Meer info : klik hier
>