Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Uw bedrijfspand renoveren laat u over aan een professioneel bedrijf

Link-zoeker

Denkt u erover om uw bedrijfspand te laten renoveren? Als pandeigenaar is het uiteraard fijn om geen zorgen te hebben of hinder te ondervinden van het project. En dat is precies wat een professionele dak- en gevelrenovatiespecialist voor kantoorpanden voor u doet. Tijdens de restyling van uw bedrijfspand heeft u bij Elegast Dak en Gevel ruime keuze uit materialen en afwerkingen, zodat het volledig naar uw eigen smaak gerenoveerd wordt. Het renoveren van uw bedrijfspand zorgt namelijk niet alleen voor een waardestijging van uw pand. Het geeft ook een meer professionele uitstraling naar uw klanten die past bij uw bedrijf én uw werknemers gaan met meer plezier naar hun werk als de omgeving inspirerend is.

Laat asbest golfplaten verwijderen door een gecertificeerde partij

Tijdens het renoveren van het bedrijfspand is het ook mogelijk om een asbesthoudend dak te laten verwijderen. Het verwijderen van asbest golfplaten is sinds enkele jaren onderhevig aan strenge wet- en regelgeving. De professionals van Elegast Dak en Gevel staan garant voor een veilige én gecertificeerde asbestverwijdering. Wilt u geen hinder ondervinden van dit project? Dat is geen rare eis! Door een samenwerking met de monteurs van de dakbedekking wordt uw pand tijdens het project dagelijks waterdicht opgeleverd. Uw bedrijfsvoering kan dus gewoon doorgang vinden terwijl de asbest golfplaten van uw dak verwijderd worden. Dat is efficiëntie én professionaliteit in één klap zodat uw asbesthoudende dak snel en veilig wordt vervangen.

Geen enkele klus is te groot óf te klein voor deze experts

Zowel grote en complexe renovatieklussen als de kleinere opdrachten zijn voor Elegast Dak en Gevel geen probleem. Neem eens contact op met deze specialisten om na te gaan wat zij voor de renovatie  van uw bedrijfspand kunnen betekenen of hoe zij het verwijderen van asbest golfplaten zouden aanpakken. Geen enkele renovatieklus is hen te gek en door de strakke coördinatie weet u altijd waar u aan toe bent.

Archief

>