describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Zoekt u een fijne werkomgeving in Amsterdam? Lees dan vooral verder.

Wilt u een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden  unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in de omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Wil je iets met een circulaire omgeving? Lees dan vooral verder.

Een bijzondere duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Met trots kunnen wij onszelf een circulaire evenementlocatie in Amsterdam noemen.  Graag ontvangen wij iedereen die geïnspireerd wil raken door onze ruimtes met verschillende doeleinden. De verschillende ruimtes bevorderen nieuwe concepten en insprireren. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier zorgen wij voor. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Er zijn verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Evenementenlocatie in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties. U kunt de ruimtes huren voor een dagdeel of de gehele dag. De keuze ligt bij u.  De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Bent u opzoek naar een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of heeft u liever een evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij ons vindt u voor iedereen een passende oplossing.  Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. 

Evenementen organiseren

In veel opzichten zijn wij uniek. Onze prachtige ruimtes zijn omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen.  Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons staat circulair op één. Onze ruimtes inspireren jouw gasten en wat je ook in gedachte hebt, het kan bij ons! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Wij bieden een oplossing op maat .

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem dan contact op met ons. 

Meer info : klik hier
>