Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van waterflessen

Je vraagt je misschien af: “Wat kan een waterfles mij nou eigenlijk bieden?” Nou, het zal je verbazen dat waterflessen een heleboel voordelen hebben, van gezondheids- tot milieuvoordelen. Hier lees je enkele van de belangrijkste redenen waarom je zou moeten overwegen om regelmatig een waterfles te gebruiken.

 

Schoner water voor onderweg

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een waterfles is dat je onderweg over schoner water kunt beschikken. Afhankelijk van waar je woont, is het kraanwater dat je tot je beschikking hebt misschien niet zo schoon als je zou willen. Zelfs als het water technisch gezien veilig is om te drinken, smaakt het misschien niet geweldig. Als je ooit twijfelt aan de kwaliteit van je kraanwater, kies dan voor voorzichtigheid en vul je waterfles met gefilterd water.

 

Handig en draagbaar

Een ander voordeel van waterflessen is dat ze uiterst handig en draagbaar zijn. Of je nu naar de sportschool gaat of een wandeling maakt, je kunt je waterfles gemakkelijk pakken en vertrekken. Geen gesjouw meer met zware kratten water in flessen! Bovendien zijn de meeste waterflessen tegenwoordig zo ontworpen dat ze gemakkelijk in bekerhouders van auto’s en rugzakken passen, waardoor ze nog handiger zijn.

 

Help het milieu

Wist je dat er elk jaar meer dan 60 miljoen plastic waterflessen op de vuilnisbelt belanden? Wanneer je een hervulbare waterfles gebruikt in plaats van plastic wegwerpflessen, kun je deze alarmerende statistiek helpen verminderen. Het gebruik van een herbruikbare fles vermindert niet alleen het afval, maar bespaart ook energie en grondstoffen die nodig zijn voor de productie en verzending van al die wegwerpflessen. Het gebruik van een herbruikbare fles is dus niet alleen beter voor je gezondheid, maar ook voor de planeet! 

 

Investeer in een waterfles!

Zoals je ziet, zijn er veel goede redenen om regelmatig een herbruikbare waterfles te gaan gebruiken. Van geld besparen tot minder afval, het gebruik van Mepal drinkflessen is gewoon logisch. Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in een herbruikbare fles van goede kwaliteit en je gezondheid (en de planeet) zullen je dankbaar zijn!

https://www.mymepal.com/