Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

Het schaakspel

Als geen ander bij de Schaakkoning weten we hoe leuk het schaakspel is! In onze webwinkel zul je dan ook een groot assortiment vinden van allerlei verschillende producten die voor schaken zijn of met schaken te maken hebben. Wij zijn niet voor niets de koning in schaakspellen verkoop! Naast normale schaakspellen, die wel of niet magnetisch zijn, hebben we ook speciale versies van het nobele schaakspel zoals KUBB Vikingen of laser chess. U hoort het goed, dat is een schaakspel waarbij er ook lasers in het spel komen! Ontzettend handig wanneer u uw rebelse zoon ervan moet overtuigen dat schaken wel degelijk “cool” is. 

Het schaakspel, de Schaakkoning heeft alles

Wat betreft het schaakspel heeft de Schaakkoning bijna letterlijk alles wat je nodig zou kunnen hebben. We hebben magnetische schaakspellen die handig zijn voor onderweg, omdat de stukken niet van het bord kunnen afvallen zonder een stevige stoot. We hebben bovendien losse schaakstukken en losse schaakborden voor onze klanten. We zijn het namelijk vaak tegengekomen, een schaakspel die net 1 stuk mist of het schaakbord dat zeer oud en versleten is. Dan is het fijn wanneer u niet een compleet nieuw spel moet kopen, maar gewoon hetgeen kan aanvullen wat mist. Dat kunnen wij weer aanbieden. We hebben zelfs een heuse schaak- en damtafel in ons assortiment!

Alles voor het schaken

De Schaakkoning verkoopt ook spellendozen waar, naast het schaakspel uiteraard, ook een aantal andere spellen in zitten. Super handig, zeker wanneer er niet veel ruimte in de kast is, omdat er zo vijf tot zes spellen in één doos kunnen zitten! Ook erg nuttig wanneer je spellen mee wilt nemen op vakantie, het neemt niet veel ruimte in de koffer maar je hebt er wel vijf keer zo veel speelplezier mee! Leuk voor jezelf, en om als cadeau te geven. 

Schaken voor jong en oud

We blijven het zeggen, schaken is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het geeft ze zelfs een voorsprong op de basisschool als ze op jonge leeftijd al leren schaken, omdat het ze traint in strategisch inzicht, voor lange tijd concentreren en patroonherkenning.