Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

Lichtplan keuken laten maken door Lichtkunde

Bij Lichtkunde kunt u onder andere een lichtplan voor uw keuken laten maken. De keuken is tegenwoordig allang niet meer alleen de plek waar u kookt, maar ook een plek van samenkomen en lekker eten. Goede verlichting is dus van groot belang om de sfeer te vergroten, maar ook veilig te kunnen blijven werken. 

Waarom een lichtplan voor uw keuken laten maken?

Een lichtplan voor uw keuken laten maken kan heel veel voordeel opleveren. Verlichting in de keuken moet namelijk niet alleen de goede sfeer scheppen om daar lekker te kunnen eten of te kletsen, maar ook praktisch en efficiënt zijn. Er moet kortom dus worden gewerkt met een combinatie van verschillende soorten verlichting. Onze experts bij Lichtkunde weten precies hoe dit in zijn werk gaat en kunnen u uitstekend adviseren over de beste verlichting voor uw keuken. In een lichtplan wordt gekeken naar welke basisverlichting er nodig is. Dit wordt later verder aangevuld met accentverlichting om extra details of bepaalde zones uit te lichten. Als laatste kunt u dan nog kiezen voor extra sfeerverlichting. 

Verschillende keukens, verschillende verlichting

Bij elke soort keuken is er een andere vorm van verlichting nodig. Heeft u een open keuken? Dan is het van belang dat de verlichting samenhangt met de verlichting van de rest van uw huis, om een harmonieus geheel te vormen. Dit kan anders worden aangepakt als u een andere keuken heeft. Wel houden wij altijd rekening met de veiligheid. Het werkgedeelte voorzien wij daarom altijd van extra licht, zodat u altijd ziet wat u aan het doen bent. Boven de keukentafel maken wij dan weer meer gebruik van multifunctionele en sfeervolle verlichting. 

Milieuvriendelijk

Bij Lichtkunde houden wij uiteraard ook rekening met het milieu. Daarom maken wij gebruik van energiezuinige verlichtingsopties, zoals LED verlichting. In de keuken brandt verlichting vaak lang en juist hier is het dus belangrijk om gebruik te maken van energiezuinige lichtbronnen. Daarnaast geeft deze verlichting bijna geen warmte af. Dit is beter voor het bewaren van groente en fruit. Wilt u meer weten over onze verlichtingsmogelijkheden of een afspraak maken voor het laten maken van een lichtplan? Neem dan contact met ons op via de website.