Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

Mokken bedrukken met logo

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Wat dacht u van een mok bedrukt met uw logo of slogan? Mokken zijn een veelgebruikt item en hierdoor een perfect relatiegeschenk of giveaway, omdat ze een hoge exposure hebben. Uw logo zal dus veel worden gezien en voor veel naamsbekendheid zorgen. Daarnaast hebben bedrukte mokken vaak veel bedrukkingsmogelijkheden. Niet alleen qua druktechnieken, maar ook qua drukposities. Gaat u voor een bedrukking links van het oor of kiest u toch voor een all-over bedrukking?

Bedrukkingsmogelijkheden

De bedrukkingsmogelijkheden verschillen per mok. Op sommige mokken kunt u slechts een tekst kwijt. Ideaal als u alleen een slogan wilt communiceren, maar als u wat meer ruimte wilt, kunt u beter voor een mok kiezen die all-over of rondom kan worden bedrukt. Daarnaast is het vaak mogelijk om uit verschillende druktechnieken te kiezen. Mokken worden doorgaans veelal door middel van een zeefdruk bedrukt. Bij een zeefdruk wordt de opdruk door middel van een fijnmazig gaas op de mok bedrukt. Hierbij is het vaak mogelijk om te kiezen voor 1 – 4 drukkleuren. Wilt u een mok met een wat luxere uitstraling? Kies dan voor lasergravering. Voor het bedrukken van een foto of een ontwerp met veel verschillende kleuren, kiest u voor een druktechniek welke full color gedrukt kan worden. Dit kan op mokken veelal door middel van een sublimatie.

Bedrukte mokken voor elk budget

U kunt het met bedrukte mokken zo gek maken als u zelf wilt. Zo heeft u al een plastic mok vanaf €2,06 per stuk (bij 100 stuks inclusief één drukkleur). Wilt u liever een mok van keramiek? Dan kan dit al vanaf €2,51 per stuk (bij 100 stuks inclusief één drukkleur). Bij bedrukte geschenken gelden vaak staffelkortingen. Dit betekent dat hoe meer u bestelt, hoe goedkoper de mokken per stuk worden. Naast ‘normale’ mokken, zijn er ook mokken die net weer even anders zijn. Denk bijvoorbeeld aan mokken met een gekleurde binnenkant of aan krijtmokken. Deze mokken hebben een coating waardoor u er een boodschap op kan schrijven met een schoolkrijtje. Perfect voor memo’s!

Bedrukte mokken goedkoop online bestellen

Op zoek naar een goede aanbieder voor bedrukte mokken? Dan kunnen wij BudgetGift.nl van harte aanbevelen. Hier vindt u een groot assortiment aan te bedrukken mokken, voor elk budget en elke soort bedrukking. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met het serviceteam, zij helpen u graag verder. Tip: vraag een gratis, vrijblijvende digitale voorbeeldopmaak aan. Op deze manier kunt u precies zien hoe uw ontwerp op de mok bedrukt zal worden!

https://www.link-zoeker.nl/