Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

MOMENTUM TRUE WIRELESS van Sennheiser een goede koptelefoon?

De Momentum True Wireless ziet er geweldig uit, met een matzwarte behuizing en gestructureerde aluminium frontjes. Veel van de echte draadloze koptelefoons modellen zien er erg generiek en goedkoop uit, terwijl Sennheiser hoofdtelefoons doorgaans een moderne en simplistische uitstraling hebben.

De bouwkwaliteit voelt ook uitstekend, met een stevige behuizing en een goede behuizing is er niets mis te gaan. Vooropgesteld dat je ze niet te vaak laat vallen; Ik heb het gevoel dat deze je een tijdje zullen duren.

Functies en comfort:

De kleine hoes die ze bij je hebben is heel compact en laadt ze veilig op, met magneten die de oortelefoons erin houden. Het duurt even om te wennen aan hoe de aanraakfuncties werken, maar de handleiding legt het allemaal uit en als je ze een tijdje hebt gebruikt , ze worden vrij eenvoudig in gebruik. Het belangrijkste is dat de verbinding stabiel is, ik heb geen drop-outs gehad tijdens het gebruik, tenzij ik ver weg ben van het verzendende apparaat.

Comfort is geweldig als je de juiste oordopjes vindt, ze blijven stevig in mijn oren zitten en voelen zeer comfortabel aan dankzij de afgeronde randen van de behuizing.

Geluid

Bass: de Momentum TW heeft een behoorlijk indrukwekkende basweergave, met een mooie dosis toegevoegd body die het geluid een aangename warmte geeft. De bas is niet noodzakelijkerwijs de strakste die er is, maar het doet een respectabele taak om gelijke tred te houden met complexere tracks, samen met voldoende extensie en impact om de meeste mensen gelukkig te houden. De toegevoegde body die deze hebben is geweldig, want als je ze in lawaaierige omgevingen gebruikt, kun je elke beat nog steeds horen.

Midrange:

de middentonen zijn enigszins verzonken, maar er is voldoende ruimte om te voorkomen dat ze te v-vormig klinken. Gitaren hebben een geweldige tonaliteit voor hen; echter, de zang trekt niet helemaal je aandacht, mist een beetje duidelijkheid. De midrange doet niet echt iets overdreven verkeerd, maar ze missen details en komen soms een beetje gedempt over.

Treble:

de hoge tonen komen goed over, maar op een beleefde manier, nooit overweldigend. Ze zijn vrij goed aanwezig zonder vervelende pieken, er is een vloeiende en gecontroleerde aard naar de hoge tonen die heel gemakkelijk te beluisteren zijn. Ze hebben net genoeg bijten om te voorkomen dat ze overdreven donker klinken, en ze verlengen relatief gemakkelijk, maar dit wordt enigszins gehinderd door Bluetooth-codecs.

https://www.iiav.nl/