Linkzoeker
Aanbiedingen

Registreer uren online

Bedrijven registreren de uren van het personeel nog vaak via Excel van Microsoft. Het programma is erg handig en daarnaast vaak inbegrepen in een software pakket als je Word aanschaft, maar voor het registreren van uren kan dit veel tijd kosten en fouten kun je ook makkelijk maken. In dat geval kun je overwegen om urenregistratie software aan te schaffen.

Met software om uren te kunnen registreren kun je over ter wereld op elk apparaat met internet toegng krijgen tot de uren en andere informatie. Zowel in een browser of op de app om alle besturingssystemen is dat mogelijk. De software is ideaal omdat het jou tijd bespaart. Budgetten worden niet overschreden omdat je afspraken kunt maken over een tijdsbudget. Je kunt waardevolle inzichten bekijken en als je wilt kun je overzichten van de uren exporteren naar Excel bestanden. Urenadministratie is dus ideaal als je tijd en geld wilt besparen. Dit soort software is vooral handig als je uitzendkrachten in dienst hebt genomen. Zij ontvangen inloggegevens van de software of op de website en de uitzendkracht kan dan de eigen uren invullen. Als de uren zijn ingevuld kan dat goedgekeurd worden. De ingevoerde gewerkte uren worden meteen geboekt in de administratie en de gemaakte uren worden dan snel en eenvoudig op factuur gezet. De koppeling tussen de administratie en financieën is dan snel gemaakt.

Wat ook handig is, is om digitaal te kunnen ondertekenen. Digitaal ondertekenen is een handtekening kunnen zetten onder een document maar dan digitaal. Vroeger moest dit allemaal op papier gebeuren. Handtekeningen op een contract of op een ander soort document werden altijd met pen gedaan. Dit kost veel geld, tijd en is niet zo goed voor het milieu omdat er papier gebruikt moet worden. Nu kun je dus digitaal ondertekenen wat reistijd scheelt, papier scheelt en het is ook veel makkelijker.

Meer info : klik hier