Linkzoeker
Image default
Auto’s en Motoren

De diensten van dit autobedrijf in Ravenstein

Autobedrijf van Zoggel in Ravenstein voert diverse diensten uit. Zo zijn zij een van de weinige bedrijven in de buurt die een wasstraat hebben, maar kunt u hen ook inschakelen voor de in- en verkoop van diverse auto’s. Natuurlijk zijn het onderhouden en repareren van diverse wagens de twee diensten waarvoor zij het meest worden ingeschakeld. Zij bieden al hun diensten aan voor een lage prijs. Dit doen zij door zorgvuldig te kijken naar wat er precies gemaakt moet worden.

Goede service voor een lagere prijs vindt u bij dit autobedrijf in Ravenstein

De monteurs van dit autobedrijf in Ravenstein zijn opgeleid volgens de richtlijnen die Bosch Car Service met zich meebrengt. Dit houdt in dat u profiteert van dezelfde service die u bij merkdealers kunt verwachten, maar dan voor een lagere prijs. Uw wagen verdient het om goed onderhouden te worden, maar dit betekent niet dat u dief van uw eigen portemonnee wilt zijn. Daarom biedt dit ervaren bedrijf goede service voor een lagere prijs. Op het moment dat u een afspraak maakt met dit bedrijf met wasstraat bij u in de buurt, krijgt u op de voorhand een prijsoverzicht. Zo staat u niet voor onverwachte kosten. Mocht er toch iets naar voren komen wat de kosten kan veranderen, dan wordt u direct op de hoogste gebracht.

Wat als onderhoud of reparatie niet meer mogelijk is?

Soms komt het wel eens voor dat een auto niet meer te repareren is, zelfs dan heeft Autobedrijf van Zoggel in Ravenstein een geschikte oplossing. Naar het aanbieden van onderhoud en een wasstraat bij u in de buurt, verzorgt dit bedrijf ook de in- en verkoop van auto’s. Zij kunnen dan ook uw afgekeurde wagen gebruiken voor bruikbare onderdelen en u voorzien van een nieuwe auto. Het overschrijven van de wagen wordt door hen geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is het regelen van een autoverzekering. Bekijk hun website voor de beschikbare occasions.