Linkzoeker
Bedrijven

Centerloos slijpen

Centerloos slijpen

Bij vangeenen.nl zijn we ervaren en kundig in het centerloos slijpen en metaal polijsten van producten. We bieden verschillende slijpoppervlakken aan onze klanten. De services die we bieden voor het centerloos slijpen kunnen variëren van cilindrische diameter en vorm. 

Invoerslijpen

Invoerslijpen is een maalwerkwijze waarbij het onderdeel stationair wordt gehouden, terwijl het wiel in het werkstuk wordt gevoerd. Bij het invoeren worden onderdelen gemaald met relatief complexe vormen, met meerdere diameters en toleranties. Vanwege deze verschillen malen we een deel van het stuk per keer. 

Profiel slijpen

Profiel Slijpen is de meest complexe van onze drie maalprocessen. Het houdt in dat meerdere diameters op hetzelfde onderdeel tegelijkertijd worden gemalen, zodat verschillende vormen en maten op hetzelfde metaal geslepen kunnen worden. 

Doorvoer slijpen

Doorvoer Slijpen is het proces van het toevoeren van een onderdeel door middel van slijpstenen – het invoeren aan de ene kant, en het verlaten van de andere kant. Het kan worden gebruikt voor eenvoudigere onderdelen zoals cilindrische vormen. 

Deze bewerking wordt uiteraard afgestemd op de wensen van de klant. Zo is doorvoerslijpen mogelijk op materialen van roestvrij staal, keramiek, exotische materialen, koolstofstaal, gelegeerd staal, messing, koper en brons, allemaal in aangepaste procedures zoals aangevraagd. 

De specificatie

Onze ervaren werknemers en Precieze machines stellen ons in staat om te werken aan standaard-, en niet-standaardmaten, en verschillende lengtes en gewichten. We kunnen zelfs rond tralies en buizen malen. Het eindproduct kan worden afgestemd op een aantal specifieke eindtoepassingen, zoals auto-onderdelen en huishoudelijke gereedschappen. Naast ons vermogen om geharde onderdelen te slijpen en oppervlakteafwerkingen aan te bieden, maken we onze services ideaal voor toepassingen in de scheepvaart-, pulp- en papierindustrie, en de medische industrie. Metaal polijsten kan je maar het beste in een keer goed doen. Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en ervaring, dan bent u bij vangeenen.nl aan het goede adres.

Meer info : klik hier