Linkzoeker
Bedrijven

Dé specialist in bliksembeveiliging voor uw pand

Wilt u uw woning of bedrijfspand beveiligen tegen bliksem? Schakel dan Mulhuyzen Bliksembeveiliging in. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten bliksembeveiliging. Zij zorgen ervoor dat uw pand weer veilig wordt, ook in de meest extreme weerssituaties. Door hun ervaring van meer dan 65 jaar weet u dat u op hen kunt rekenen! Ze adviseren, ontwerpen, installeren, inspecteren, onderhouden en engineren bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsafleiderinstallaties. Al deze installaties voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen. U bent dan ook verzekerd van installaties van hoogwaardige kwaliteit waarbij veiligheid gewaarborgd wordt.

 

Spanningsverschillen neutraliseren met potentiaalvereffening

Een van de manieren van bliksembeveiliging is potentiaalvereffening. Dit houdt in dat door middel van een installatie verschillen in spanning worden geneutraliseerd. Bij een blikseminslag komt er spanning binnen via leidingen en elektriciteitskabels. Het pand en de elektrische installaties komen op deze manier onder hoge spanningen te staan. Wanneer deze spanningen verschillen, kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Om de spanningsverschillen te neutraliseren, wordt potentiaalvereffening ingezet. Dit zorgt ervoor dat alle apparatuur goed beschermd wordt tegen bliksemschade en overspanning, zodat gevaarlijke situaties voorkomen worden.

Neem voor meer informatie contact op met deze specialist

Wilt u ook veiligheid garanderen voor uw woning of bedrijfspand en daarom Mulhuyzen Bliksembeveiliging inschakelen? Bekijk dan hun website voor meer informatie over de verschillende vormen van bliksembeveiliging. Naast potentiaalvereffening kunt u deze specialist onder andere inschakelen voor bliksemafleiderinstallaties en aardingssystemen. Welke installatie voor uw situatie het meest passend is, is afhankelijk van verschillende factoren. De professionals van dit bedrijf vertellen u hier graag meer over en geven u deskundig advies. Ze komen graag bij uw pand langs om de situatie te bekijken en een goede inschatting te maken. Neem contact op met Mulhuyzen Bliksembeveiliging en maak direct een afspraak. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Ook voor vragen kunt u hen op deze manier bereiken. Zij helpen u graag verder!