Linkzoeker
Image default
Bedrijven

Een Justfog Q16 kopen

Als je op zoek bent naar een e-sigaret met veel gebruiksgemak, dan is de Justfog Q16 misschien iets voor jou. Deze e-sigaret is voor beginnende vapers en ervaren vapers makkelijk te gebruiken. Bij de Justfog Q16 kan je zelf de luchttoevoer bepalen. Dit komt door de verstelbare air flow-ring die op de e-sigaret zit. Daarnaast zit er een filter in de e-sigaret die ervoor zorgt dat je geen spetters of druppels e-liquid in je mond krijgt. Deze filter wordt jet anti-spit systeem genoemd. De starter set is klein van formaat waardoor deze gemakkelijk in de broekzak past. De Justfog Q16 heeft een clearomizer tank waar je ongeveer 1,9 ml e-liquid in kwijt kan.

 

Verschillende modellen Justfog Q16

Het enige verschil tussen de Justfog Q16 en de Justfog Q16C is dat er een kind veilige sluiting op zit. Je wilt natuurlijk niet dat je kindje in aanraking komt met het e-liquid. De Q16 PRO heeft als enige een top-fill clearomizer tank. De aansluiting, coils en dampproductie is Bij alle die eigenlijk hetzelfde.

 

Het opladen van de Justfog Q16

Omdat de Justfog Q16 een j-easy 9 batterij heeft met een capaciteit van 900mah, kan je e-sigaret minimaal een gebruikt worden zonder dat je deze moet gaan opladen. Omdat je het voltage kan aanpassen op de batterij, kan je de hoeveelheid damp beïnvloeden. Echter is het wel zo dat meer damp ook betekend dat de batterij sneller leegloopt. Als je een e-sigaret oplaadt moet je dit altijd met een veilige micro USB-kabel doen. Doe je dit met een snel lader, dan loop je de kans dat je e-sigaret sneller kapotgaat.

 

https://wizzits.com/justfog/q16/