Linkzoeker
Bedrijven

Moet uw CV ketel vervangen worden?

Een centrale verwarmingsketel of kortweg CV ketel zorgt voor de verwarming van uw huis, kamer of bedrijfsruimte. Is uw versleten CV ketel toe aan vervanging? Dan moet die vervangen worden. Wij kunnen u adviseren bij de keuze en installatie van een nieuwe CV ketel. Als u uw CV ketel daadwerkelijk langer dan vijftien jaar gebruikt, gebruikt die veel meer gas dan eigenlijk nodig is en heeft u zeker ook een flinke energierekening. Het is daarom ook aanbevolen om uw CV ketel om de vijftien jaar te vervangen. Wij zijn uw betrouwbare installateur voor uw CV ketel vervangen klus.

Wanneer moet u uw CV ketel vervangen?

Het is raadzaam uw CV ketel te vervangen, wanneer: die meer dan vijftien jaar oud is, u de indruk heeft dat uw verwarming meer tijd nodig heeft om op gang te komen, uw energiefactuur stijgt, u de voorbije maanden steeds te maken kreeg met problemen zoals onderdelen die steeds stuk gingen en lekkages. Het komt vaker voor dat slechts een onderdeel, zoals de pomp of de gasafvoer, kapot is. In zo een geval raden wij u toch aan de CV ketel volledig te vervangen, omdat het repareren in de meeste gevallen duurder is. 

De kosten voor een nieuwe CV ketel

Wij richten ons op een professionele en complete service en leveren alle merken CV ketels tegen speciale en concurrerende prijzen. De kwaliteit en levensduur van de verschillende merken CV ketels verschillen nauwelijks. Tegenwoordig is de levensduur van een CV ketel bij alle merken gemiddeld vijftien jaar. De prijs van een nieuwe CV ketel hangt af van uw energiebehoeften en de eigenschappen van uw woning. Bent u van plan uw oude CV ketel te vervangen en bent u benieuwd naar de kosten? Maak dan contact met ons zodat wij u een beter inzicht kunnen geven van de totaalprijs die de vervangingsklus kan gaan kosten.