Linkzoeker
Image default
Bedrijven

Op een verantwoorde manier de toekomst in met moderne LED verlichting

Op een verantwoorde manier de toekomst in met moderne LED verlichting werkplaats, kantoor of winkel

Hubo, Valvoline, Etos, Ford, Primera, gemeente Breda en Atlas Copco. Dit is een willekeurige greep uit het vaste klantenbestand van LED Design Holland. LED Design Holland richt zich op de zakelijke markt en werkt in verschillende branches, met name: horeca, verenigingen van eigenaren, showroom, Retail, kantoren en industrie. Alle relaties worden van A tot Z bediend. Het LED Design Holland team verdeelt het dienstenpakket in fasen.

  • Kennismaken en adviesgesprek.
  • Offerte, inclusief lichtplan en besparingsmogelijkheden.
  • Subsidie aanvragen.
  • Installatie en montage.
  • Onderhoud.

We staan stil bij de derde fase, de aanvraag van de Energie Investeringsaftrek. De EIA maakt het mogelijk dat ondernemers 45,5% kunnen aftrekken van hun fiscale winst. De te betalen belasting gaat dus flink omlaag. Dit jaar staan onder meer de volgende innovatieve energietechnieken op de Energielijst. Technieken dus waarmee ondernemers in aanmerking komen voor de EIA.

  • Lichtgewicht velgen voor transportmiddelen.
  • Vacuümglas voor bedrijfspanden.
  • Zoutwaterbatterijen waarmee elektrische energie wordt opgeslagen.
  • Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van waterstofproductie.
  • Lange termijn opslag van duurzame warmte en overtollige restwarmte.

Aan het verkrijgen van de subsidie zijn een aantal voorwaarden verbonden. Is bijvoorbeeld sprake van een techniek die zichzelf – zonder de EIA – snel terugverdient dan is er geen recht op subsidie. De ingezette techniek moet voldoen aan een energievoordeel-criterium en passen in het huidige energiebeleid. Wat dat laatste punt betreft, is er speciale aandacht voor schonere energiebronnen.

Het Nederlandse klimaat en energie beleid is erop gericht de Nederlandse economie in 2050 CO2-neutraal en circulair te laten zijn. Er moet een eind komen aan de uitstoot van schadelijke broeikasgassen. We moeten met z’n allen op een slimmere manier gebruikmaken van grondstoffen en materialen, met nadruk op maximale benutting en hergebruik. Een snelle en efficiënte manier voor ondernemend Nederland om het energieverbruik omlaag te brengen, is voortaan alleen nog maar gebruik te maken van LED lampen. LED Design Holland adviseert u graag en kan het hele LED project op korte termijn voor u uitvoeren. Interesse? U bereikt deze LED specialist door te bellen met 076 – 888 000 of te mailen naar info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl