Linkzoeker
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: de directie beseft dat ze hulp nodig heeft

Beste schildersbedrijf Hengelo. Speel het spel, de wereld is rond en draait als een schijf met duizenden namen. We dwalen lekker wat af van ons onderwerp de wolf. Een mooie tv-serie waarin de wolf een rol speelde was De vloek van woeste wolf. Met in de hoofdrol de bekende acteur Ton van Duinhoven. Hij speelde in deze leuke serie een grote rol. Ton van Duinhoven kon zeer goed in de huid van een ander kruipen. Neem bijvoorbeeld zijn rol als Chinees of als suppoost Krooswijk, Schildersbedrijf Hengelo.

Acteur ton van Duinhoven: nou Jaap Swart eindelijk opsodemietert

Schildersbedrijf Hengelo. De zeer trouwe fan van de voetbalclub uit Rotterdam namelijk Feyenoord. Deze tekst heeft als titel: Nou Jaap Swart eindelijk opsodemietert. Krijg het weer bijna niet uit mijn strot, krijg het bijna niet meer uit mijn bek. Een hit uit het goede jaar 1973. Het is eigenlijk een soort vers, een tekst vol haat ten opzichte van de eeuwige rivaal Ajax. Trouwens de naam Ajax wordt door fans van Feyenoord nooit maar dan ook echt nooit uitgesproken. Er wordt dan de naam 020 gebruikt.

Huizen met de wolf met wie je in het bos zit

Schildersbedrijf Hengelo. Samen een club haten geeft ook een band. Maar goed we keren snel terug naar ons oude thema namelijk de wolf. Het oude spreekwoord zegt: je moet huizen met de wolf met wie je in het bos zit. Ik kan alleen maar spelen mijn noten en mijn rol. Hoe kwamen we ook al weer bij het thema wolf terecht?  Dat komt door de directie van de firma van de Gele Lo. Deze directie wordt gevormd door de drie broers van de Gele Lo. Schildersbedrijf Hengelo.