Linkzoeker
Image default
Bedrijven

Stukadoor Enschede: de hele directie is blij met de planning

Mooie stukadoor Enschede. De hele directie bestaande uit de heer Ad van de Gele Lo, de heer Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo is blij met de planning. De planning van het vele werk in het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. Begin september is zonder meer een mooi tijdstip om van start te gaan. Omdat dan de meeste mensen terug zijn van vakantie. Maar u en ik weten het maar al te goed. Stukadoor Enschede.

Niet de huid van de beer verkopen voordat ie geschoten is

Stukadoor Enschede. Maar ja, je moet nooit te vroeg juichen. Maar ja, u en ik weten het maar al te best. Je moet nooit de huid van de beer verkopen voordat ie geschoten is. Maar het moet worden gezegd, eerlijk is eerlijk, het ziet er zonder meer goed uit. De directie besluit er alles aan te doen om deze grote klus binnen te halen. De directie heeft er echt zin in om van start te gaan in het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. Stukadoor Enschede.

Indien nodig wil de directie tijdelijke werknemers in gaan zetten

Stukadoor Enschede. Aan de eerste voorwaarde, de planning is nu voldaan. Het beleid van de firma van de Gele Lo is om zo weinig mogelijk tijdelijke krachten in te zetten. De voorkeur van de directie is zonder meer het aanbieden van vaste contracten. Iedereen die begint met werken bij de firma van de Gele Lo krijgt een proefperiode. In deze periode wordt gekeken hoe het werk bevalt. Hoe het werken bij de firma van de Gele Lo bevalt. De directie vindt werken met plezier heel erg belangrijk. Stukadoor Enschede.