Linkzoeker
Image default
Boeken en Tijdschriften

Bepaal zelf wat voor boek je laat printen bij deze drukkerij

Heb je zelf een boek of ander werk geschreven en wil je dit graag professioneel laten printen bij een ervaren drukkerij voor boeken? Dan is Bookadew uit Roermond de specialist die jou helpt dit te realiseren. Misschien heb je wel een prentenboek bedacht, of heb je samen met je vereniging een kookboek opgesteld? Of heb je als school je eigen lesboek opgesteld voor je leerlingen? Wat voor boek je ook wilt laten drukken, het kan allemaal bij deze expert! Hier kan je tegen een eerlijke en vooral betaalbare prijs jouw eigen boek laten drukken in een oplage van jouw keuze. Daarbij ontvang je bovendien een persoonlijke service en natuurlijk een boek van de beste kwaliteit.

Bepaal zelf het uiterlijk van je boek

Bij Bookadew heb je zelf alle vrijheid om te bepalen wat voor boek je laat printen. Wil jij een boek laten drukken met een harde omslag? Of ga jij net voor een softcover? En wat voor papier heeft jouw voorkeur? Romig wit en dik of liever wat dunner? Ook het aantal pagina’s en zelfs het formaat van het boek dat je laat drukken laat deze specialist aan jou over. Zo ontvang je er altijd het boek dat jij voor ogen had. Daarnaast geef jij ook zelf aan hoeveel exemplaren van je boek je laat printen. Zo ontvang je net zoveel boeken als je nodig hebt en betaal je nooit voor overbodige exemplaren. Twijfel je nog over hoe jouw boek er moet uitzien? Dat geeft niet! Bij Bookadew kan je vanaf een oplage van 25 vragen om een proefdruk. Zo kan je testen of de opmaak en vormgeving echt zijn zoals jij ze wilt.

Ga meteen online aan de slag

Wil jij ook een boek van uitstekende kwaliteit laten printen zonder te veel te moeten betalen? Aarzel dan niet en bekijk zeker de mogelijkheden van Bookadew! Hier kan je eenvoudig online berekenen hoeveel het kost om jouw boeken te laten drukken. Vul je wensen in de tool in en laat de prijscalculator je kostprijs berekenen. Ben je tevreden? Dan ontvang je een mail om het pdf-bestand van je boek te uploaden, waarna de drukkerij aan de slag gaat met jouw boek. Binnen enkele dagen ontvang jij vervolgens het resultaat: een prachtig boek dat voldoet aan jouw wensen!