Linkzoeker
Woning en Tuin

Bax Houthandel

In dit artikel vertel ik graag wat meer over Bax Houthandel. Ik heb daar namelijk mijn houten vloeren gekocht. En ben daar zeer over te spreken. Ik vind ze kwalitatief heel erg goed. En de prijs was, in verhouding met de kwaliteit, al helemaal super! Die lag namelijk veel lager dan bij concurrenten. De reden daarvan is, is dat ze bij Bax Houthandel hun houten vloeren zelf produceren. En vervolgens in hun eigen vestigingen over het hele land verkopen.

Nieuwe vloer

Binnenkort ga ik verhuizen. Maar in het huis waar ik ga wonen, ligt momenteel een stenen vloer. Graag zou ik een houten willen. Daarom ben ik naar houten vloeren gaan zoeken op het internet. En zodoende kwam ik de website van Bax Houthandel tegen. Daar las ik dus dat zij voor heel lage prijzen kwalitatief goede vloeren verkopen. En dat ze ook nog eens hartstikke veel soorten hebben! In hun overzicht vond ik vooral laminaat heel erg interessant. Ook daar zag ik dat ze die niet alleen in verschillende maten hadden, maar ook verschillende kleuren! Nu vind ik woninginrichting heel erg belangrijk en leuk. Dus was het natuurlijk hartstikke mooi dat ik zo veel keuze had. Waaronder dus de verschillende kleuren. Aangezien ik al wat voorbeelden had bekeken in een woonmagazine, vond ik zelf de witte houten vloer heel erg mooi! Natuurlijk is dat apart. Maar het past in ieder geval heel erg goed bij mijn meubelen en verdere woninginrichting. Daarom heb ik dan ook besloten om die houten vloer te bestellen.

Opmeten en op maat maken

De volgende dag kwamen ze van Bax Houthandel al langs om de hele boel op te meten, zodat ze de houten vloer op maat konden gaan maken. En in een korte tijd werd de vloer al gemaakt en bij mij erin gelegd. Ik ben er echt super blij mee en kan iedereen aanbevelen, wanneer je op zoek bent naar een houten vloer, naar Bax Houthandel te gaan!

Meer info : klik hier