Linkzoeker
Woning en Tuin

De oplossing: ontstoppingsdienst uit uw regio

Heeft u last van een verstopte gootsteen, een overstromende wc of water in uw doucheputje dat niet goed wegloopt? Van de kleinste tot de grootste rioolproblemen kunt u terecht bij de ontstoppingsdienst uit uw regio. De specialisten van deze ontstoppingsdiensten staan dag en nacht voor u klaar om u van uw rioolprobleem af te helpen. Overdag, maar ook ‘s nachts. Na een kort telefoontje weet de vakman of het een spoedgeval is of niet. Bij een spoedgeval staat hij binnen een uurtje op de stoep. In alle andere gevallen maakt de specialist een afspraak met u.

Hoe gaan de vakmannen van een Ontstoppingsdienst te werk?

De vakman van een Ontstoppingsdienst doet eerst een korte inspectie. In de meeste gevallen kan er met een camera in het riool gekeken worden. Zo wordt het duidelijk wat voor rioolprobleem het is. Daarna krijgt u een kostenindicatie en een uitleg van hoe de vakman te werk gaat. Na uw toestemming kan de specialist aan de gang. Voor u het weet is het probleem verholpen.

Kosten van een Ontstoppingsdienst

De meeste Ontstoppingsbedrijven vermelden de kosten niet op de site. Dit komt omdat de kosten van veel factoren afhankelijk zijn. De specialist moet eerst een inspectie doen. Tijdens de inspectie wordt er gekeken naar de volgende factoren:

  • Soort rioolprobleem

  • Benodigde materiaal

  • Soort woning

  • Diepte van de leidingen

  • Geschatte arbeidsuren

De vakmannen van een Ontstoppingsdienst doen hun best de kosten zo goed mogelijk in te schatten. Let er wel op dat de kosten hoger uit kunnen vallen. Vallen de kosten lager uit? Dan hoeft u natuurlijk minder te betalen!

Zelf te werk gaan

Wij raden het af om zelf te werk te gaan. In de meeste gevallen maakt u het alleen maar erger, waardoor de kosten zullen stijgen. Het gebruik van een ontstoppingsveer of hogedrukspuit voor het riool ontstoppen Arnhem nemen veel risico’s met zich mee. De ontstoppingsveer kan in uw riool vast komen te zitten. Hierdoor beschadigd u uw riolering. Het gebruik van de hogedrukspuit is erg precies en vergt veel kennis. Daarom raden wij aan een Ontstoppingsdienst in te schakelen.

 

Meer info : klik hier