Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

Professionele vaatwasmachine

Ben je op zoek naar een professionele vaatwasmachine voor uw horeca keuken? Hoe weet je welke machine bij je zaak past? Hieronder de verschillende machines uitgelegd:

 

Voorlader

Een voorlader is een arbeidsintensieve oplossing voor uw horeca vaat. Voor een kleine zaak met 30 – 40 zitplaatsen kan een voorlader voldoende zijn. Dit is wel afhankelijk van het aantal serviesdelen. Soms word een voorlader alleen voor een specifieke taak gebruikt, zoals: glazenwasser of alleen kopjes en schotels. Bij een voorlader moet de korf in en uit de machine worden gepakt. Het word aangeraden een voorlader op een onderstel te plaatsen. Voorladers kunnen ongeveer tussen de 15-40 korven per uur wassen, in de praktijk komt het neer op ongeveer 10-18 korven. Een klein eetcafé heeft doorgaans genoeg aan een voorlader vaatwasmachine.

 

Doorschuifmachine

Een doorschuifmachine is het meest geschikt voor het vlot afwassen van grote hoeveelheden vuile vaat. Het beschikt over een snel wasprogramma. Het verschil met een voorlader is dat de korven niet in de machine getild hoeft te worden. De invoerzijde van de machine kan op een tafel worden geplaatst, waardoor de korven met de vaat in de machine kan worden geschoven. Er zijn minder handelingen nodig en het is minder belastend voor de werknemer. Vanuit de machine kan de afgewassen korven op een uitvoertafel worden geschoven. Ze wassen ongeveer tussen de 24-80 korven per uur. Deze vaatwasser is het meest geschikt voor grotere restaurants.

 

Glazenspoelmachine

Een glazenspoelmachine zorgt voor blinkend glaswerk. Het geeft een hoog hygiënisch resultaat dankzij een krachtig was- en naspoelprogramma. Het is voornamelijk geschikt voor zaken met veel glaswerk of waarbij mooi glaswerk van belang is.

 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type horeca. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

 

https://facilitytradegroup.nl/