Linkzoeker
Image default
Auto’s en Motoren

Citroën C4

De Citroën C4 is een compacte auto die in 2020 op de markt is gebracht. Het is de opvolger van de Citroën C4 Cactus en valt op door zijn futuristische design en innovatieve technologie. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken van de Citroën C4 en kijken we wat deze auto zo bijzonder maakt.

Design De Citroën C4 heeft een uniek en gedurfd design. De voorkant van de auto heeft een V-vormige grille met daarin het Citroën-logo. De koplampen zijn voorzien van LED-verlichting en hebben een scherp gesneden design. De achterkant van de auto heeft een opvallende lichtstrip die over de gehele breedte van de auto loopt. De auto heeft ook opvallende wielkasten en is leverbaar in diverse kleuren.

Interieur Het interieur van de Citroën C4 is ruim en comfortabel. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen en bieden voldoende steun. De auto heeft een digitaal dashboard en een groot touchscreen waarmee je het infotainmentsysteem bedient. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt allerlei handige functies, zoals navigatie en smartphone-integratie. De bagageruimte van de Citroën C4 is met 380 liter ruim genoeg voor de meeste gezinnen.

Motor De Citroën C4 is leverbaar met verschillende motoren, waaronder een benzinemotor en een diesel. Daarnaast is er ook een elektrische versie beschikbaar, de Citroën e-C4. Deze heeft een actieradius van ongeveer 350 kilometer en kan in 30 minuten voor 80% worden opgeladen. De e-C4 heeft een vermogen van 136 pk en accelereert in 9,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

Veiligheid De Citroën C4 is uitgerust met diverse veiligheidssystemen, zoals een noodremsysteem, verkeersbordherkenning en rijstrookassistentie. De auto heeft ook een 360-graden camera waarmee je goed zicht hebt op je omgeving. Daarnaast is de Citroën C4 ook voorzien van dodehoekdetectie en vermoeidheidsherkenning.

Conclusie De Citroën C4 is een auto die zich onderscheidt door zijn unieke design en innovatieve technologie. De auto is ruim, comfortabel en veilig en heeft bovendien een elektrische variant met een goede actieradius. Als je op zoek bent naar een compacte auto met een eigenzinnige uitstraling en moderne technologie, is de Citroën C4 zeker een goede keuze.

Citroën C3, C4 en Tesla Model 3 en Model Y zijn populaire auto’s die beschikbaar zijn voor private lease. Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen van private lease voor deze auto’s.

Citroën C3 Private Lease

De Citroën C3 is een compacte en sportieve auto met een eigentijds design. Hij is uitgerust met moderne technologie en heeft een laag brandstofverbruik. De C3 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat u uw auto kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

Bij het private leasen van een Citroën betaalt u maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto, inclusief alle bijkomende kosten zoals verzekeringen, onderhoud en reparaties. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is de brandstof.

Citroën C4 Private Lease

De Citroën C4 is een ruime en comfortabele auto met een strak en modern design. Hij is uitgerust met de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen, waardoor u veilig en comfortabel kunt rijden. De C4 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat u uw auto kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

Bij het private leasen van een Citroën C4 betaalt u maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto, inclusief alle bijkomende kosten zoals verzekeringen, onderhoud en reparaties. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is de brandstof.

Tesla Model 3 Private Lease

De Tesla Model 3 is een elektrische auto met een indrukwekkende actieradius en sportieve prestaties. Hij is uitgerust met de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen, waardoor u veilig en comfortabel kunt rijden. De Model 3 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat u uw auto kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

Bij het private leasen van een Tesla Model 3 betaalt u maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto, inclusief alle bijkomende kosten zoals verzekeringen, onderhoud en reparaties. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is de elektriciteit.

Tesla Model Y Private Lease

De Tesla Model Y is een elektrische SUV met een indrukwekkende actieradius en sportieve prestaties. Hij is uitgerust met de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen, waardoor u veilig en comfortabel kunt rijden. De Model Y is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat u uw auto kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl.