Linkzoeker
Bedrijven

Blij met een Dolce gusto erbij!

Een grote variatie aan keuze bij de Koffiecupster. Van Nespresso cups tot en met lavazza a modo mio capsules alternatief. Bij de Koffiecupster hebben ze het allemaal. Het aanbod wordt verdeeld in drie delen. Dit zijn de Compatible cups voor Nespresso, Compatible cups voor Lavazza A Modo Mio, Compatible cups voor Nescafé Dolce Gusto.

De compatible cups van Nespresso zijn te gebruiken in alle Nespresso machines. Alle koffiecups zijn zorgvuldig samengesteld en in Italië geproduceerd. Er wordt een onderscheidt gemaakt in de alternatieve en de originele koffiecups. De alternatieve cups zijn een uitbreiding op de originele cups en bieden de koper nieuwe smaken aan voor betere prijzen. Deze alternatieve cups zijn een aanvulling op de originele Volluto, Arpeggio, Livanto, Roma en Ristretto cups.

Compatible cups voor Lavazza A Modo Mio worden ook gemaakt in Italië. Dit wordt gedaan door de bekende en grote koffiemerken. Dit zijn Gattopardo en Lollo Caffé. De koffieliefhebbers hebben aangegeven verzot te zijn op de Gusto Ricco koffiecups. Dit is het resultaat van een van de beste selectieprocessen van de koffiebonen. Door de veel tijd te investeren in de koffiebonen, wordt de beste karakteristieke smaak gemaakt.

Compatible cups voor Nescafé Dolce Gusto wordt omschreven als een verrijking voor de koffieliefhebbers. De uitbreiding aan alternatieve smaken zijn ook te verkrijgen bij KoffieCupster.nl. Ook de bonen voor deze cups zijn door een selectieproces gegaan om het beste van het beste te verkrijgen. Opvallend is dat de klanten deze alternatieve cups beoordelen als smaakvoller en beter dan het origineel!

Ook biedt Koffiecupster proefpakketten aan. Deze proefpakketten bevatten 40 of 64 stuks. Er zijn 3 soorten proefpakketten, deze zijn namelijk ook weer verdeeld in de drie bovengenoemde merken. Met deze proefpakketten kunt u ontdekken welke smaak het beste bij u past! Daarnaast krijgt u bij een aanmelding voor de nieuwsbrief de site een gratis Koffie receptenboek, toegang tot de allerbeste koffiecups en exclusieve aanbiedingen en kortingen op het assortiment.

Meer info : klik hier