Linkzoeker
Bedrijven

Een aantrekkelijk product creëren met dit verpakkingsbedrijf

Wanneer u een bepaald product in de rekken gaat leggen, wilt u dat het op een goede manier opvalt. Een mooie en nette verpakking is daarvoor het geschikte middel. Bij Milpak kunt u daar zeker op rekenen. Als bedrijf heeft u reeds een visie op wat een geschikte verpakking zou zijn voor uw product. Misschien zag u bij de concurrentie al wel een mooi voorbeeld opduiken of heeft u mogelijks zelf een idee voor iets nieuw en origineel. Daarvoor zitten de medewerkers van Milpak graag met u samen. Als jong, gemotiveerd, groeiend en tegelijkertijd ervaren bedrijf, hebben zij de nodige kennis en werklust om iets heel moois voor u te maken. Daarin staat natuurlijk altijd uw creatieve input centraal.

In vier stappen naar de ideale verpakking

Dit verpakkingsbedrijf werkt aan de hand van een proces dat bestaat uit vier stappen. De eerste stap heet analyse en bestaat uit een eerste verkenningsgesprek. De medewerkers zitten hierin graag rond de tafel met u en luisteren naar uw verwachtingen van hen. Als u uw wensen heeft duidelijk gemaakt, bieden zij de verschillende mogelijkheden in uw geval aan en proberen ze samen te zoeken naar de ideale verpakking voor uw product. De tweede fase bestaat uit een prijsofferte. Die krijgt u meteen als alle nodige informatie is verwerkt, waardoor u snel een overzichtelijke kostenraming ter beschikking heeft. Na deze stap begint de verwerking, waarin het productieproces van uw verpakking in gang wordt gezet. Vervolgens verpakken ze de goederen in de gekozen verpakking. Tenslotte gebeurt de levering, waarbij u kunt kiezen om de verpakte producten te laten leveren of het transport hiervan zelf te regelen.

Reken op een flexibel verpakkingsbedrijf

Met klanten in onder andere België, Nederland en Frankrijk heeft Milpak al vele mooie verpakkingen gerealiseerd. Van flowpacks voor voedingsproducten tot dosiszakjes, met alle soorten producten kunt u terecht bij deze specialist. De directe en persoonlijke aanpak weten velen te appreciëren en met een geslaagde samenwerking geeft u de verkoop van een product misschien wel een zetje. Neem daarom contact op met de enthousiaste werknemers van Milpak.

https://milpak.be/