Linkzoeker
Bedrijven

Grote ruimtes afkoelen

Wil je grote ruimtes effectief, energiezuinig en betaalbaar koelen? Bijvoorbeeld uw bedrijfsruimte? Gebruik hiervoor de mobiele luchtkoeler van Duravert! Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van koeltechniek en verkopen Portacool luchtkoelers. Dit zijn koelers en staan ​​bekend om hun uitstekende kwaliteit. U kunt ook genieten van de kwaliteitsservice. Benieuwd naar Portacool Jetstream 270? Lees dan hier verder.

Voordelen van onze mobiele luchtkoelers

Wanneer je een grotere ruimte wilt koelen, is een krachtige luchtkoeler essentieel. Wij verkopen koelers die aan deze eis voldoen. De mobiele luchtkoeler heeft een uniek verdampingskoelsysteem. Dit systeem geeft u de mogelijkheid om grote open ruimtes op een efficiënte, economische en ecologische manier te koelen. Het gebruik van onze radiator om uw ruimte te koelen is veel goedkoper dan voorheen.

Hoe onze luchtkoeler uw ruimte koelt

Wat is het werkingsprincipe van de Portacool mobiele radiator? De koeler zorgt ervoor dat warmte via waterverdamping uit de lucht wordt opgenomen. Een gepatenteerde pad (ook wel Küül pad genoemd) in het apparaat maakt dit mogelijk. De waterpomp zuigt het water uit het reservoir en laat het water door het kanaal van de steunplaat stromen. Hierdoor wordt de pad gelijkmatig nat. Vervolgens wordt de hete lucht aangezogen door de ventilator en verdampt het water in de pad. De lucht wordt gekoeld en tenslotte wordt deze koude lucht naar buiten geperst. De Kule mat zorgt voor 20% extra koeling van de warme lucht. Maar deze matten kunnen niet alleen de lucht koelen, maar ook vervuilende stoffen uit de lucht filteren. Daarom profiteert u ook van schone lucht.

Koel de ruimte met luchtkoelers

Wil je toch een van onze luchtkoelers gebruiken om grote ruimtes te koelen? Hier vindt u verschillende series krachtige luchtkoelers van het merk Portacool. Kies bijvoorbeeld Cyclone-serie, Jetstream-serie, Pack 36/48-serie of Hurricane-serie. Het koelvermogen van deze luchtkoelers varieert van 28 vierkante meter tot 580 vierkante meter. Zo vindt u altijd een luchtkoeler die aan uw wensen voldoet en uw grote ruimte volledig kan koelen.

 

https://duravert-portacool.com/jetstream-270/