Linkzoeker
Bedrijven

Hoe herken je een neppe Rolex?

Vandaag de dag staan de Rolex horloges bekend als horloges van hoge kwaliteit. Dit komt omdat het Zwitserse merk over de jaren heen zo’n goede reputatie hebben opgebouwd. De Rolex horloges vallen onder een hoge prijsklasse. Aangezien ze veel verkocht worden is het voor criminelen dus ook erg interresant om nep Rolex horloges te verkopen.

Hoe herken je een neppe Rolex?

Om jezelf te beschermen tegen een valse aankoop zijn er bepaalde trucjes te vinden waarmee je kunt zien of het om een echte of nep rolex gaat. Op het internet zijn er diverse gidsen waarmee je kunt zien of jou rolex nu echt of nep is. Jammer genoeg zijn de meeste hiervan in het Engels. Dit is niet altijd even makkelijk te begrijpen. Bekijk daarom hier het artikel van Grandlife – Hoe herken je een neppe Rolex? 

 

 

Deze nep horloges lijken op het oog exact hetzelfde alleen zijn stukken goedkoper. Voor de leek is het erg lastig om het verschil te zien. Maar de kenners zien het gelijk. Het verschil van kwaliteit is zeker zichtbaar. Wanneer je een goedkope Rolex ziet, kun je er dus haast altijd wel van uitgaan dat het om een nep model gaat. 

 

 

Meer info : klik hier