Linkzoeker
Bedrijven

Interieuradvies in Utrecht nodig?

Ben je woonachtig in Utrecht en kun je interieuradvies gebruiken? Dat is geen enkel probleem. Bij Meininger Interieur helpen wij je graag bij het tot recht laten komen van je interieur. Wij zijn namelijk ervan overtuigd dat als een interieur echt goed is ingericht, een goede indruk geeft van wie u bent als persoon (of als gezin) en in welke levensfase u zich bevindt. Ook komt uw persoonlijkheid, karaktereigenschappen en voorkeuren terug in het interieur. Vindt u het lastig om dit zelf te bepalen? Dan help ik, Saskia Meininger van Meininger Interieur, u graag bij het vinden hiervan. 

Hoe gaat interieuradvies in Utrecht in zijn werk?

Hoe interieuradvies in Utrecht in zijn werk gaat, hangt natuurlijk af van de professional die u voor zich heeft. Vaak werken mensen met interieurmagazines of interieur websites waar diverse stijlen te vinden zijn zodat u inspiratie op kan doen. Echter merk ik vaak dat klanten hier juist verward door raken omdat er te veel keus is en je wilt natuurlijk niet net de verkeerde keus maken voor bijvoorbeeld de kleur muur of een meubelstuk waar u toch niet tevreden over bent. Daarom vind ik het belangrijk om eerst er samen achter te komen wat u graag wilt. Dit doen we tijdens de eerste stap, ofwel het oriënterend gesprek. Dit kan telefonisch zijn of fysiek. Tijdens het oriënterend gesprek komen uw wensen en ideeën aan bod. Als dit helder is, gaan we over op het interieurvoorstel. Hierbij heb ik uw wensen en ideeën vertaald naar een visie die voldoet aan de eisen. Op basis van deze visie wordt een plattegrond gemaakt met alle basiseigenschappen waaronder bijvoorbeeld de indeling. Dit voorstel wordt vervolgens aan u gepresenteerd. Gaat u hiermee akkoord? Dan komt de derde stap, het interieurplan. Hierbij wordt het voorstel doorgezet naar een 2D- en 3D-tekening die geheel op schaal wordt gemaakt. Ook worden de materialen en de meubelstukken hierin verwerkt en beginnen we ook direct met een verlichtings- en kleurenplan. 

Interesse?

Heeft u interesse in Meininger Interieur voor hulp bij het inrichten van uw interieur. Schroom dan niet om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.