Linkzoeker
Image default
Bedrijven

Verkoop gemakkelijk en snel uw verhuur woning met huurders erin

Verhuurd huis verkopen

Indien u een huis in de verhuur heeft en dit wil verkopen kunnen de huidige huurders de verkoop in de weg staan. Huurders genieten huurbescherming in Nederland, in de wet is vastgelegd dat koop geen huur breekt, zittende huurders kunnen niet zomaar worden uitgezet door de verhuurder om de woning te kunnen verkopen. Indien een huurder een huurovereenkomst heeft voor onbepaalde tijd, zich netjes gedraagd en optijd betaald zijn er geen gronden om de huurovereenkomst te kunnen ontbinden.

Dit kan voor u als verhuurder tot een vervelende situatie leiden indien u de intentie heeft de woning te willen verkopen. De verkoop aan particulieren is uitgesloten omdat zei de woning niet zelf kunnen bewonen indien deze verhuurd is, Sons Real Estate biedt uitkomst in een dergelijke situatie. Wij bieden de mogelijkheid om de woning in de huidige staat direct te verkopen met huurders, bij de verkoop nemen wij de lopende huurcontracten van u over. De huurders kunnen hierdoor gewoon in de woning blijven wonen, dat is natuurlijk ook wel een prettige gedachten als het voor u altijd goede en betrouwbare huurders zijn geweest.

Ontvang kosteloos een vrijblijvend bod

Vraag nu eenvoudig een bod aan via de site, u ontvangt van ons een marktconform bod zonder voorbehoud op financiering. U bent direct verzekerd van verkoop en de overdracht kan binnen een week worden vastgelgd bij de notaris. Het bod wordt berekend op basis van de staat van onderhoud van de woning, de vaste lasten en de maandelijkse huurstromen.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-huis-verkopen-met-huurder-erin/